Ez lehet terhessegi tunet?
Ha 28 naposak a ciklusaid akkor elvileg most vagy középidőben... most kéne lennie peteérésnek.
Hát nem tudom... nyilván nem vagyunk gépek, tehát még ciklusainkban is lehetnek eltérések olykor olykor.
De az tuti, hogy ahányingert már a hormonszint változás váltja ki ... tehát az ami a terhességi teszten is jelentkezik második csík formájában. Én a helyedben tesztelnék , holnap reggel, első pisiből.
Egyébként a hangvételedből nekem az jön le, hogy nagyon nem akarsz terhes lenni :(
mennyi idős vagy ?
hát a barna folyas az lehet beágyazódás is akár, vagy valami hormonális probléma .
Hidd el a legjobb ha holnap reggel tesztelsz ! REGGELI ELSŐ PISIBŐL.
Rossmanba vagy dm-be már 500 forintért kapható teljesen megbízható terhességi teszt.
Megcsinálod, ha negatív és a tünetek továbbra is fennállnak, akkor én a helyedben felkeresnék egy dokit.
Ha pozitiv akkor meg nyilván szintúgy . , bár lehet hogy látni még nem látna semmit max petezsákot. .
ird meg
hogy mi lett veled, ! Én voltam az utolsó kb 3-4 válaszadó
Hát ha hétvégén voltatok együtt, az 3-4 napja volt, kizártnak tartom ezen információk tudatában, hogy terhes legyél... (hacsak nem egy korábbi együttlétből),
Szextől számítva 10-14 nap legalább a beágyazódás. a teszt csak azután MUTATHAT ! pozitivat. a hányinger meg az émelygés meg szintén később van szerintem.((már a pozi teszt után) Legalábbis semmiképp sem szex után 4 nappal. Úgyhogy nyugi! Szerintem nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!