Virus vagy terhessegi tunet esetleg? Rosszul erzem magam.
Persze, hogy ma negatív a teszted. Az maga a csoda lenne, ha ilyen korán pozitív lenne - vagy éppen katasztrófa, mert a túl korán, még a petevezetékben beágyazódott méhen kívüli terhességek szoktak eredménmyezni korai (pl 9. ciklusnapi) pozitív tesztet.
Magad is írod, hogy olyan, mintha vírusfertőzés lenne. Ilyen korán még nincsenek tipikus terhességi tünetek, pláne nem negatív tesztnél. Nekem a 6. héten kezdődött a folyamatos hányinger.
Várd meg, amíg késik, és csak akkor tesztelj. Tapasztalatból mondom.
Jobbulást addig is!
Ez vírus fertőzés tuti! Nem terhesség. :(
Bocsi a nyers válaszért.
Első vagyok.
Köszi az oldalt! (Igen, tudok angolul.) Tök jó link. Jó látni végre a pozitív teszteket nap nap után. (Itt mindenki összevissza tesztel egy nap háromfélével is, aztán csodálkoznak, hogy mindegyik mást mutat...)
Sajnos a kérdésből gyakran nem lehet megítélni, mennyit tud a kérdező a teste működéséről, a terhességről, vagy akár csak a terhességi tesztekről. Többnyire elég keveset. Túl gyakran olvasni olyan kérdéseket, hogy "reménykedhetek még" vagy "ez a hónap is elúszott?" még mielőtt megjött volna egyáltalán a vérzése, és ez enyhén szólva is idegesítő, ilyen korán feladni a reményt. A másik kategória meg belelovallja magát a terhességbe még a beágyazódás előtt, és tünetek ezreit véli felfedezni magán, aztán vesszen az a válaszoló, aki türelemre meri inteni...
Én is a neten vettem egy csomó terhességi tesztet, mert minél hamarabb tudni akartam, hogy terhes vagyok-e. Az egyik első ciklusban még 8 dpo-nál is ellőttem egy tesztet, persze negatív volt... Utána már csak aznap teszteltem, amikor meg kellett volna jönnie.
Kivéve a legutolsó ciklust. Akkor valamiért 10 dpo-nál is teszteltem: szellemcsíkosat. Két napra rá kellett volna megjönnie (12 napos a luteális fázisom). Azt a két napot ne tudd meg, micsoda stresszben töltöttem... Végül 12 dpo-nál teszteltem halvány pozitívat 10-es teszttel, és aznap nem jött meg. :-)
Örömömben egy hétig teszteltem minden nap, és figyeltem, hogyan hízik napról napra a második csík... [link] Ez itt öt napos késés után van.
De azt továbbra is vallom, hogy testi tünetekből nem érdemes terhességre következtetni. Egyrészt mert ahány nő, annyiféle tünet. Másrészt, mert pszichoszomatikusan akármilyen tünetet képesek vagyunk produkálni. Magamon is tapasztaltam már.
Jó babásodást neked!
Sziasztok! Koszi a valaszokat! :-) Hat, ugy nez ki hogy megis virus ez...:( Elmentem ma dokihoz es a rendeloben mar 38 fokos volt a lazam. A lazam azota mar lement, de meg mindig rossz a kozerzetem, hanyingerem van!:( Kedves masodik!! Drukkolok en is neked!!!Majd legyszi ird meg, hogy mi lett a teszted eredmenye! Akkor en is visszajovok ide es megirom en is hogy mi lett velem!!
Kedves utolso es elso!! Gratulalok neked!!!:-) Remelem, hogy nekem is hamarosan ketcsikos lesz a tesztem!! Orulok, hogy tetszett az angol oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!