DM-es HCG Quick teszt: számít az erősség?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok elvileg, már 3 héttel ezelőtt erős pozi volt a tesztem, de mivel csak két hét múlva jutok el először dokihoz, vettem egy tesztet kíváncsiságból. Elég halvány lett a 2. csík, de rögtön kijött. A teszt használati utasítása azt írja, hogy a csík erőssége nem számít, nem alkalmas a hormonszint emelkedésének a követésére. A bemutató ábrán is halvány 2. csíkot mutat. Az én tesztem pont úgy néz ki, mint amit az ábra mutat a "terhes" teszt illusztrálására, csak nekem fura, hogy feleolyan erős a 2. csík, mint a kontroll.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a teszt sajátossága lenne, és ne foglalkozzak vele, hogy halvány?
2016. febr. 3. 13:16
1/2 anonim válasza:
A tesztek legnagyobb százaléka halvány csíkot mutat, semmi jelentősége. De mivel gondolom azóta sincs menzeszed és már két pozitív teszted is van, nem értem, minek ennyit agyalni rajta.
2/2 A kérdező kommentje:
Volt két korai vetélésem, igaz, mindkettő vérzéssel kezdődött és folytatódott. De azért előfordulhat, hogy minden jel nélkül hal el az embrió, ezért gondoltam, hogy teszttel ellenőrzöm addig is, amíg eljutok dokihoz. De már bánom, hogy teszteltem, mert amúgy semmi jele nincs, hogy gond lenne.
2016. febr. 3. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!