A 2 csík erősségből meglehet állapítani hogy kb mennyi idős a terhesség? KÉP
2012. máj. 28. 09:24
1/7 anonim válasza:
Nem, a csíkok erősségéből nem nagyon lehet, mert mindenkinek más. Van aki a menzesz esedékessége napján csak halványat tesztel, van aki már akkor is erősebbet, és a teszttől is függ. Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, ha pedig az nem áll rendelkezésre valamilyen okból kifolyólag, vagy a baba mérete nagyon eltér attól, akkor az UH-os méretekből állapítja meg az orvos.
2/7 A kérdező kommentje:
május 3.án volt az utolsó első napja.4 napja pozitívat tesztelek.akkor kb mennyi idős lehet?
2012. máj. 28. 09:30
3/7 anonim válasza:
Elvileg 05.31.-én leszel 4 hetes. Most még a doki se látná, majd csak valamikor az 5.-6. héten.
4/7 anonim válasza:
május 3-28. tehát 3 hét és 4 nap
ez még nagyon korai. nekem a 6. héten hallgatott először szívhangot, mert akkor már látszott. Az a mérvadó.
5/7 anonim válasza:
Tuti,ami tuti vegyél egy Clearblue digitális tesztet az kiírja,hogy hanyadik hétben jársz!A terhességet igen egyébként a menstuációtól számolják.Az előttem szólók jól írták!
6/7 anonim válasza:
Húú,de bunkó vagyok!GRATULÁLOK!!!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a gratulációt.Ma vagyok 4 hetes és 1 napos:)).kedden kell megint mennem orvoshoz.remélem mindent rendben talál
2012. jún. 1. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!