Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség tünetei lehetnek?

A terhesség tünetei lehetnek?

Figyelt kérdés
tüneteim: fejfájás, hőmérsékletem 37.0, 37.2, hányingerem van de nem reggel hanem nagyon késő este illetve hajnalban nem tudom ez mennyire illik a terhességre, nagyon zsírosodik a hajam, fáj a mellem
2016. febr. 2. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj reggel, és megtudod.
2016. febr. 2. 22:45
 2/8 A kérdező kommentje:
holnap reggel még nem tudok mert nem vettem tesztet és csak érdekel hogy lehet-e egyáltalán
2016. febr. 2. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor reggel vegyél egy tesztet. Ha ennyit nem tudsz várni, mi lesz, ha dackorszakos gyerek mellett kell türelmet tanusítanod?

A tüneteid akár vírusfertőzésre vagy frontérzékenységre is utalhatnak. Azt se írtad le, hogy a menstruációd késik-e. Innen ez a kérdés már az ezotéria kategóriába illik.

2016. febr. 2. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:

lehetnek tünetek, én mindig késő este voltam rosszul

vegyél már egy tesztet...

2016. febr. 2. 23:47
 5/8 A kérdező kommentje:
igen késik, reggel pedig rögtön tesztelek.. de szerintem lehetett volna normálisan is válaszolni senkise mondta hogy nincs türelmem nem is értem miből szűrted le
2016. febr. 3. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány.napja késik?
2016. febr. 3. 00:13
 7/8 A kérdező kommentje:
2
2016. febr. 3. 00:20
 8/8 whitelady1 ***** válasza:
Drukkolok
2016. febr. 3. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!