Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abbahagyjam a Gravida szedését?

Abbahagyjam a Gravida szedését?

Figyelt kérdés

Péntek óta szedem és hajnalok-hajnalán arra ébredek,hogy rohannom kell a WC-re(hasmenés)!

Miért van ez? Melyik vitamin okozza?

Köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 29. 06:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy pár napig hagyd abba kipróbálni tényleg az okozza-e. Én hánytam tőle (sőt a barátnőm is), így el kellett ajándékoznom a sógornőmnek, akinek viszont semmi baja nem volt tőle, végig ezt szedte. Azóta az elevitet szedem, azzal nincsen gondom. Az első terhességemkor Maternát szedtem, de az egy ideig nem volt kapható, most szombaton láttam újra, az is jó.
2010. márc. 29. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is gravidát szedek, nekem szerencsére semmi bajom nincs tőle. Talán egy ici picit hígabb lett a székletem, de ez sem olyan vészes. Viszont a színe az teljesen megváltozott. Ez szerintem a szelén okozza.

Nekem arra kell figyelnem, hogy kaja közbe vegyem be, mert ha nem így teszek, akkor hányingerem lesz. De ez csak egyszer fordult elő.

Viszont az előző válaszoló nagyon jó tanácsot adott. Nézd meg, hogy az okozza-e, mert ha igen, akkor szedj másikat, mert ez nagyon kellemetlen lehet.

2010. márc. 29. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is más lett a Gravidától. Sokkal hígabb, és más színű. Lehet, hogy valóban másikat kellene kipróbálnod.
2010. márc. 29. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam is bekavart a Gravida. Hasmenésem nem volt, de hígabb lett a székletem. Nálam a hányás és a hányinger volt a legrosszabb. Ahogy bevettem, 2 perc múlva már rohantam a WC-re hányni. Próbáltam kaja közben és utána is, de nem vált be... Ajándékozd el, és vegyél más típust!
2010. márc. 29. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm!

most egy pár napig félreteszem ,ha rendbe jövök akkor nem is szedem tovább!

2010. márc. 30. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!