Lea86 kérdése:
Hogy is van ez? Nem értem!
Figyelt kérdés
Három napja ovu tesztelek,a 12.cn-on járok,28 naposak a ciklusaim. Folyamatosan egy csíkot mutat még halvány második csík sem látható. Nem kellene már ilyenkor vmit mutatnia? Vagy olyan is van,hogy nem fokozatosan erősödik hanem egyből pozitív?? Vagy vmi baj van velem???2016. jan. 30. 07:50
1/4 anonim válasza:
Nincs veled baj.
Nekem is 28 napos a ciklusom es vagy a 14. vagy a 15. napon szokott pozitiv lenni az ovuteszt.
Es nekem nem sok atmenet van, elozo nagy extrem halvany masodik csik van es a pozitiv utani napon is csak ilyen. De annyira halvany, hogy alig latni. De ebbol mar tudni szoktam, hogy kovetkezo nap valoszinuleg pozitiv lesz.
A ciklusom tobbi reszeben abszolut egy csikos.
En mar nem is szoktam a 12. naptol korabbam lezdeni az ovutesztelest.
3/4 anonim válasza:
ugyanaz, mint az első, csak nekem a ciklusom 11.-12. napján lett pozitív és ennyi. előtte utána negatív (vagyis ugye halvány ezeknél a teszteknél) a 11. nap este, 12. nap hajnalban (lh-csúcs általában akkor van a nőknél) és 12. nap este is együtt voltunk és sikeres hónap volt. bár, valószínűleg nem ezen múlt, mert egyébként is naponta együtt voltunk/vagyunk, szóval bármelyikből lehetett a baba.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok! Remélem minden ok lesz!!
2016. jan. 30. 08:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!