Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a barátnőmmel óvszer...

Ha a barátnőmmel óvszer nélkül szeretkezünk pár másodpercig, mennyi esély van a teherbe esésre?

Figyelt kérdés

Utána használnánk gumit, csak egy pár másodpercig szeretnénk kipróbálni, milyen ha gumi nélkül érintkezünk ìgy. Nem hatolnék mélyen bele és előváladékom is csak kevés van, az is jellemzően csak hosszú izgatás után.

Szóval kipróbálhatjuk így egyszer, vagy inkább ne?

2016. jan. 29. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

# 5/8 Időpont ma 20:43

Kedves überzseni nő!

"Az eseményutáni tabletta rohadtul nem erre lett kitalálva. Te vagy férfi vagy vagy teljesen ostoba vagy mindkettő."

Mindkettő.

Egy ostoba férfi vagyok.

De szeretnék tanulni, ezért kérlek, áruld el nekem, hogy az esemény utáni tabletta mire lett kitalálva, ha nem arra, hogy a fogamzásgátlót rendszeresen nem szedő nők egyszeri "hiba" miatti teherbeesési kockázatát kiküszöbölje, és ez miért nem alkalmas egy olyan párnak, akik egyszer szeretnék kipróbálni gumi nélkül!

Amit én írtam, az miért rosszabb, mint maga a kérdés?

2016. jan. 29. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert az esemény utáni tabletta rommák ú rja a hormonháztartást, és tényleg arra való, hogy baleset esetén legyen mire támaszkodni, nem arra, hogy próbaképpen önként és dalolva kapkodja be valaki.
2016. jan. 29. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni nagyon indolot legszüksegesebb helyzetben alkalmazható.Évente nem is lehet talan 1-2alkalommal hasznalni.Egy fiatal (vagy akar isosebbnel is) ugy felborithatja a hormonhaztartast...ez nem jatek.Oda kell figyelni.en fiatal vagyok koran kezdtem a szexet (mar mihez kepest koran 15voltam).Soha nem tortent baleset tini koromba egyszer izgultam alaptalanul de akkor sem azert mert nem vedekeztem csak vedekezes ellenere nem jott meg idoben.akkor lettem 30ev alatt terhes amikor szerttul volna.Ne kockaztassatok igy siman!a gyogyszert valasztjatok arra is figyeljetek!mas gyogyszer kozombositheti pl stb!!!!!
2016. jan. 29. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:

#12, 13:

Oké, én ezt értem, de nem is azt írtam, hogy rendszeresen ezt használják.

Egyetlen alkalomról - egyetlen tablettáról volt szó, ami még mindig biztosabb módszer, mint a "mennyi esélyem van".

Nem ciánkáiról beszélünk, hanem egy engedélyezett gyógyszer egyszeri használatáról!

Hány napi szedésre orvos által felírt gyógyszert írjak, ami sokkal több kárt okoz a szervezetben?! Nézzetek utána pld. a koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek májra gyakorolt mellékhatásainak! Egy alkoholista nem árt annyit a májának, mint aki ezeket szedi!

Az esemény utáni tablettáról:

[link]

2016. jan. 29. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:
De sosem lwhet tudni mikor lesz valóban szükség rá.Nincs baj ezzel hiszen ez a lényege csak vannak olyan tinik fiatalok akik úgy állnak hozzá jah mindegy úgyis van ez a gyógyszer.Erre felesleges íratni amiért a kérdezőnek kellene.Inkább megfelelő védekezési mód.Par hetet kibírtok utána meg mehet ahányszor akarjatok
2016. jan. 29. 21:48
 16/17 anonim válasza:
0%
Amúgy miért mondja mindenki hogy ne szexeljenek semmi nélkül?aki megtudja állapitani h mikor fog elmenni es van benne annyi h kitudja venni az nyugodtan csinálhatja így rengetegen csinálják így köztük énis ezt csináltam másfél évig és semmi nem volt belőle persze egy szüz férfinak nem ajánlott ez
2016. jan. 30. 05:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolso,mert mondjuk rengeteg baba szuletett mar igy,vagy oltek meg az orvosok abortuszt kovetelve!orulj,h nem estel igy teherbe. Noverem a harmadik babajaval igy lett terhes...pedig elotte 15evig igy csinaltak es semmi... 15ev utan pedig csak besikeredett!!! EZ NEM VEDEKEZES! Kitudja,lehet naluk abbol az elsobol becsuszna. En pl ugy estem teherbe egyetlen egy vedekezesmentes szexbol,h orvosilag 99%ra lehetetlen lett volna,mert problemak voltak a mehemmel.... Es egyetlen egy alkalom eleg volt,hozzateszem nem is volt peteereses idoszakom (bar tudom ez nem kiszamithato,mert van spontan peteeres is)

Masik... Kedves ferfi aki annyira javasolja az esemenyutanit!!! Szedd be te,ha ilyen konnyen vagy vele. En egyetlen egyszer hasznaltam,olyan gorcsok jottek ra mensi kozben,h azt hittem ott halok meg es olyan mennyisegben,h a kadbol nem tudtam kimaszni,mert konkretan omlott belolem a ver. Ez nem jatek! Ez tenyleg csak arra van,ha nagyon nagy a gaz! Nem lehet tudni,h kinel mit valt ki.lehet van,aki eszre sem vette,h bevette,de nalam pont az ellenkezoje tortent! Ha nem muszaj,ne kiserletezzen vele senki! Vagy akkor vegyel be te is es nezd meg,h rad,h hat. Ne csak a nok kockaztassanak mar allandoan a pasikert,mert nem kepesek gumit huzni!!!

Kedves kerdezo!

Ha szeretnetek kiprobalni,h milyen gumi nelkul,vegyetek a gyogyszertarban Pharmatex huvelytablettat! Ezzel csak annyi a dolgotok,h aktul elott (mondjuk elojatek kozben is lehet) felhelyezed a lanynak mondjuk ujjazas kozben,de felhelyezheti maganak o is! Ezzel csinalhatjatok,viszont akkor se menj el benne szerintem,mert eleg sok baba szuletett mar mellette... Viszont ha tenyleg nem mesz el benne,csak nehany percig szexeltek igy,azzal meg ketlem,h baj lenne... En 3evig hasznaltam,bar bennem el is ment az akkori parom,de sosem lettem terhes! De azert ennyire ne kiserletezzetek vele!ha lehet te nem benne menj el! :)

2016. jan. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!