Mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok?
A barátommal hétvégén elkövettünk egy nagy hibát. Óvszer nélkül kezdtünk el szeretkezni! Megkértem, hogy időben szedje ki. És szerencsére igen, még jó előtte félbeszakította és gumit húzott, utána még kb. 10 percig szexeltünk. A baj az, hogy én nem élveztem el, és utána kb. negyed órára megkívántam újra. És újra belevágtunk óvszer nélkül ismét. Ennél nem ment el egyáltalán, és a kettő között kimosakodott és Wc-n is volt. Szerintetek? Mennyi az esélye, hogy mégis terhes vagyok?
Ő állítja, hogy érzi, ha jön az előváladék, de szerintem nem azt érzi, mert ő azt mondta, hogy kicsivel az erekciója előtt jön. Lehet mégis az?:/
20/L
Lehetséges.
A hiedelemmel ellentétben nem az előváladékban vannak (lehetnek) spermiumok, hanem a húgycsőben maradhat belőlük az előző ejakulációból.
Ugyan kicsi az esélye a teherbeesésnek, de nem kizárt.
Javaslom, hogy vegyél egy terhességi tesztet.
Üdv; egy nőgyógyász :-)
július huszonvalahanyadikán. De rendszertelen nagyon van, hogy egy hónapban 3x is megjön szval nem tudom mikor kéne legközelebb.
Tudom, hogy nem abban vannak a spermiumok, de az első aktus aznap délelőtt volt. De az csak orálisan és utána csomószor volt mosdóban.
:( Nem akarok terhes lenni, ez nagyon nagy hülyeség volt.! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!