Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elemeznétek a görbém? Most...

Elemeznétek a görbém? Most görcsölget enyhén a jobb petefészkemnél.

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 29. 11:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy van higanyos hőmérőd, az a legjobb, vigyázz rá, kapni már nem lehet. :)

Ha szigorúan elemezzük, akkor nem volt peteérésed.

Nem tudsz visszaemlékezni, hogy 22-én pénteken este vagy a rákövetkező éjjel mi volt?

Nem ittál alkoholt? Nem buliztatok egyet? NEm vol téjjel kínzó fejfájásod, vagy aludtál nagyon keveset?

Ilyen és ehhez hasonló dolgok megemelhetik a hajnali hőt a peteéréstől függetlenül, és így "téves információt adnak". Ha eszedbe jut, hogy volt valami ilyesmi, akkor ki lehet zárójelezni a 23. ciklusnapi értéket, és akkor viszont szépen volt ovud.

Vagyis összegezve a görbe szigorú elemzése szerint nem volt, viszont ha valahol "becsúszott valami hiba", akkor lehet, mert a görbéd amúgy nem hasonlít egy anovulációs ciklusra (olyan ciklusra, amiben nincs peteérés), olyankor inkább össze-vissza cikk-cakk van, itt meg azért megfigyelhető egy emelkedés, valami azonban mégsem stimmel a mérés körül. (Nem hőmérő hiba és nem mérési időpont hiba!)

Sajnos a mérés egy ilyen érzékeny dolog, és nem mindig lehet biztosat mondani, bár ennek az egésznek inkább akkor van jelentősége, ha valaki fogamzásszabályozás céljával csinálja, ha babát szeretnétek, akkor nem lehet "hibázni", mert lehet együtt lenni, amikor jól esik...

2016. febr. 1. 12:18
 22/29 A kérdező kommentje:
22-én éjjel nagyon jól aludtam...sokat is...kb 9- órát. 23-án kb 5 órát aludtam volt egy kis beszélgetés a szülőkkel de sokszor fent voltam. 24-én voltam dokinál reggel 9-kor bevérzett sárgatestet látott. Alkoholt egyáltalán nem iszok mióta meg hőt mérek azóta figyelek Mindenre ami kapcsolatos lehet vele. Pl észrevettem ha eszek vacsit akkor magasabb az alaphőm ha nem akkor alacsony. Érdekes de ezt kipróbáltam. A clostyt múlt ciklusban szedtem próba ként mert nem volt peteérésem. Tehát dec. elején szedtem. Lett tőle tüszöm és ovum is és januárban meg is jött. Igaz kicsit késett...konkrétan 4 napot.
2016. febr. 1. 13:48
 23/29 A kérdező kommentje:
Amint a görbén is látni..rajta voltunk az ügyön. Én úgy gondolom megtettünk minden tőlünk telhetőt. Tegnap megint nagyon jól aludtam 9-5 ig és szépen fent van a hőm.
2016. febr. 1. 13:51
 24/29 anonim ***** válasza:

Hát én csak azt kívánom, hogy ne legyen igazam és összejöjjön mihamarabb a baba. :)

Az, hogy összejön-e, az azért sok mindenen múlik, nem csak azon, hogy van-e peteérés.

2016. febr. 1. 14:14
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aranyos tőled h próbálsz segíteni és értelmezni a görbém. Ha nem jött össze akkor a köv ciklusban már okosabb leszek...mégegyszer köszönöm.
2016. febr. 1. 14:30
 26/29 A kérdező kommentje:

A mai...

[link]

2016. febr. 2. 08:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Ovu után a második és negyedik nap leeshet a hő, de nem a coverline alá. Ez a hormonok játéka miatt van. A tizedik nap ugyanígy mérhetsz kevesebbet. Ez nem befolyásolja a teherbeesést. Ha nem lett volna ovud a görbéd cikk cakkos lenne, egy egy tized fokok eltérésével az alaphő fölött , vagy majdnem egy csík lenne a progeszteron hiány miatt, mert az tartja fenn a hőt a sárgatest szakaszban.
2016. febr. 3. 07:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Most az is eszembe jutott, hogy két ovud is lehetett. Mivel nem maghőmérsékletet mérsz (nem hüvelyben) így lehet alacsonyabb a reggeli hőd pár tized fokkal, ami normális. Néztem a tüneteidet is, és nem lehet kizárni ezt a lehetőséget.
2016. febr. 3. 07:57
 29/29 A kérdező kommentje:

A mai már bíztatóbb

[link]

2016. febr. 3. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!