Peteérés előtt 3 nappal való együttlétből fogant meg baba?
Hát épp ez az, hogy mi naptármódszerrel védekeztünk (persze annak tudatában, hogy nem atombiztos módszer). Vezettem egy programot, ami jelezte a ciklusaim és a tünetek alapján a feltételezett ovuláció idejét és a kritikus és biztonságos napokat. Én még le is ellenőriztem párszor, hogy tényleg akkor van-e ovuláció (teszttel), és akkor volt. Rövidek a ciklusaim, 10. napon van ovum.
Az adott hónapban túl "bátrak" voltunk és a kritikusnak jelölt első napon (ez volt az ovuláció előtti 4. nap) reggel még védekezés nélkül voltunk együtt.
Abban a ciklusban legközelebb már csak a ciklus végén, párom meg is jegyezte, hogy már 2 hete nem volt szex. Viszont az esedékes mensi napján már pozitív lett a teszt, igaz, először csak halványan (15 nappal a feltételezett ovuláció után).
Kedves Kérdező!
Neked összejött ovuláció előtt 3 nappal a baba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!