Októberben voltam együtt a barátommal és a közösülés után 10 nappal meg is jött. Nem használtunk óvszert, mert nem volt nálunk. De azóta még 2x megjött és 4 nap múlva esedékes a következő. Ha megjön akkor nem lehetek terhes ugye?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 16:07
1/5 anonim válasza:
remelem ez vicc es nem vagy tenyleg ennyire...........
2/5 anonim válasza:
Ha nem vedekeztetek lehetsz terhes attol teljesen fuggetlenul,h megjott-e vagy sem...
3/5 anonim válasza:
Annyira nem nyugodnék bele ebbe a "2x megjött" dologba, mert anyukám is úgy volt velem terhes, hogy végig menstruált. Mivel most már késő lenne neked bármit is tenni, csináltass egy tesztet és ha kell kezdj el baba holmikat vásárolni...
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, valóban lehet terhesség közben menstruáció, pont ezért aggódtam, de az nem valódi menstruáció, hanem csak hasonló, tehát a méhnyálkahártya nem válik le. Viszont ma csináltam tesztet és szerencsére negatív lett.
2016. jan. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!