Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt peteérésem a hónapban...

Ha volt peteérésem a hónapban és nem vagyok terhes, akkor miért nem jön meg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta nem jött meg, és mikor csináltad a tesztet? Szokott késni? Bocsi, de így kevés az infó.
2010. márc. 28. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
február 30-án jött meg. Tesztet 22-én csináltam, nem rendszeres. A múlt évben kb. 9x volt, abból 2x gyógyszer miatt jött meg.
2010. márc. 28. 18:15
 3/6 A kérdező kommentje:
jajj!! nem február 30. :)
2010. márc. 28. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
február 18
2010. márc. 28. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, vannak nők akiknek lassabban termelődik a hcg és később mutatja ki a teszt,főleg ha nem is fél időben volt a peteérése hanem picit később, én a helyedben csinálnék egyet a napokban hátha már szépen mutatja:) ha pedig nem, akkor viszont érdemes ellátogatni a dokihoz, hátha mond valami okosságot!Drukkolok, hogy baba legyen:)
2010. márc. 28. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:

húgyuti fertőzés miatt késhet a mensi?

Most voltam orvosnál, antibiotikumot kell rá szednem.

2010. márc. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!