Lehet, hogy nem is volt egyáltalán ebben a hónapban peteérésem?
Hát sztem ez 50-50%: tehát vagy pénteken volt, vagy nem volt. Ezért kell minden nap csinálni tesztet! Én úgy jártam egyik hónapban, hogy a 13-16. napra vártam az ovut, mivel nekem változó volt a ciklusom. Csináltam egyet a 13. napon, ami negatív lett. Aztán csináltam a kövi napon, ami még halványabb lett, mint előtte. És utólag derült ki, hogy a 12. napon volt pé-m,mivel - ha jól tudom és ez eddig nálam minden ciklusnál így volt - a pé utáni 14. nap jön meg a menstruáció. Amikor megjött, visszaszámoltam a napokat és akkor döbbentem rá, hogy elszalasztottunk egy hónapot... Egyébként a pé utáni 14 napról csak annyit, hogy ez általában 14 nap, valakinél minden hónapban 10, valakinél 12 nap.
Remélem azért tudtam segíteni, de így sajnos nem tudom biztosra megmondani hgy tányelg pénteken volt-e, vagy nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!