Lehet ebben a hónapban nincs peteérésem?
Tennétek fel olyan görbét, ahol nem volt peteérés?
Nem mértem ebben a hónapban a hőm, de tudom mennyi az alaphőm, mert régebben mértem, viszont már a ciklusom 20. napján vagyok és még mindig 36,7 a hőm (36,6 az alaphőm) Az az érdekes, hogy délután hőemelkedésem van, tegnap is 37,3 volt, estére meg 37,1 volt. Amikor hőmérőztem, akkor reggel és esti mérés között csak 2-3 tized eltérés volt. Remélem lesz még peteérésem. Voltak peteérésre utaló jeleim (fájdalmak, némi folyás), de szerintem csak próbálkozás volt. Nagyon el vagyok keseredve. :(
A mensi akkor is megjön,ha nincs peteérésed.
Viszont minden nőnek vannak peteérés nélküli ciklusai! Szóval ne keseredj el. De így nem lehet hőt mérni, hogy egyszer méred, egyszer nem. Még ha régen mérted, akkor sem. Vezess végig egy ciklust és akkor megnyugszol. Ha meg véletlenül nincs, akkor lehet orvosilag kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!