Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebben a hónapban nincs...

Lehet ebben a hónapban nincs peteérésem?

Figyelt kérdés

Tennétek fel olyan görbét, ahol nem volt peteérés?

Nem mértem ebben a hónapban a hőm, de tudom mennyi az alaphőm, mert régebben mértem, viszont már a ciklusom 20. napján vagyok és még mindig 36,7 a hőm (36,6 az alaphőm) Az az érdekes, hogy délután hőemelkedésem van, tegnap is 37,3 volt, estére meg 37,1 volt. Amikor hőmérőztem, akkor reggel és esti mérés között csak 2-3 tized eltérés volt. Remélem lesz még peteérésem. Voltak peteérésre utaló jeleim (fájdalmak, némi folyás), de szerintem csak próbálkozás volt. Nagyon el vagyok keseredve. :(

2011. jún. 30. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan, hogy egyszer van, egyszer nincsen. Lehet, hogy van/volt, csak épp most tünetei nem voltak. 12-18 napig legyetek együtt és ha van peteérésed és szerencséd van akkor teherbe esel. Ha nincs, akkor majd a következő hónapban. Ne keseredj el. Én hülyeségnek tartom a hőmérőzést, beteges dolog és felesleges elkeseredéseket szülhet. Bízd a természetre. Tudja az a baba, hogy mikor van itt az ideje jönni.
2011. jún. 30. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz, együtt voltunk 10-20 nap között kétnaponta, az esélyt megadván. De azt mondják, hogy utána felmegy a hő, ami eddig rendben is volt, kivéve ezt a ciklust. Mindenesetre jövőhét hétvégére kell megjönnie, majd kiderül. Azt nem tudod kedves válaszoló, ha nincs peteérés netán akkor a mensi sem jön meg? Én is bízom benne, hogy volt csak kivételesen nem vettem észre, mert amúgy eddig minden hónapban volt.
2011. jún. 30. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

A mensi akkor is megjön,ha nincs peteérésed.

Viszont minden nőnek vannak peteérés nélküli ciklusai! Szóval ne keseredj el. De így nem lehet hőt mérni, hogy egyszer méred, egyszer nem. Még ha régen mérted, akkor sem. Vezess végig egy ciklust és akkor megnyugszol. Ha meg véletlenül nincs, akkor lehet orvosilag kezelni!

2011. jún. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!