Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökön megyek dokihoz,...

Csütörtökön megyek dokihoz, de aggaszt az FSH: 13,52 értékem? Ez már kimerülő petefészek lehet?

Figyelt kérdés

Október óta küzdök folyamatosan.Előszőr ciszta, arra kaptam progi hormont. Aztán petefészek gyulladás, arra antibiotikum, közben kéthetente vérzés. A hüvelyflórámmal is valami baj van, száraznak érzem magam, és kicsit ég. Doki endometriózisra is gyanakszik, közben voltam 4. napon vérvételen, az eredményeim a következők:

Vércukor: 5,56 mmol

Prolaktin: 8,91 ng

FSH: 13.52 IU ****

LH: 3,23 IU

Ösztradiol: 284,20 pmol

Ez az FSH érték már kimerülő petefészekre utalhat, vagy lehet a sok egyéb problémától? Még nem készültek el Total tesztoszteron, Inzulin, TSH eredmények, azt mondták azokat legkésőbb péntekig kapom meg.

2016. jan. 27. 09:35
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Segítenétek még egy kicsit? Szóval 24 napos rendszeres ciklusaim vannak, általában 10. napon van ovum. Tegnap nagy nehézségek árán ezt elmagyaráztam a dokimnak, merthogy még csak 6 napon voltam a ciklusomban, de már érik egy tüszőm az uh szerint. Szóval, megbeszéltük, hogy nem a 19.-21.-és 23. napon megyek progi vérvételre, mert a ciklusom miatt az már késő, hanem a 15.-17.-és 19.napon. Nem lehet, hogy azért emelkedettek kicsit az értékeim, mert a 4. napon voltam? Mivel nem 28 naposak, ezért valószínűleg az emelkedések is korábban kezdődnek.
2016. jan. 29. 08:17
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem,az FSH magas,és válts tényleg orvost,szerinte ez csak kicsit emelkedett?Szuper,nekem 11,9-re is beremegtek.És 6 éve nem esek teherbe.Ez nem jó így,tényleg ne pazarold az időd sima nőgyógyásszal,2 évet pazaroltam rá,tanulj az én hibámból,én már végigjártam azt az utat amin most te jársz,és az nem vezetett eredményre.Az átjárhatóságit én is bevállaltam mert ott derül ki hogy van-e endometrózis,PCO vagy petevezeték elzáródás,azt nem tudod elkerülni,addig minden egyéb csak időhúzás.Még időben vagy.
2016. jan. 29. 10:08
 23/30 A kérdező kommentje:
Már kértem is időpontot, február 24-én megyek Pécsre a Meddőségi Központba konzultációra.
2016. jan. 29. 10:49
 24/30 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem amiatt emelkedett, hogy rövidebbek a ciklusaid, sőt, a rövidebb ciklus is egy viszonylag tipikus tünet.
2016. jan. 29. 11:20
 25/30 anonim ***** válasza:
A Pécsi központról jókat mondanak,én kaposvári vagyok,és sokan mondják hogy inkább oda mennek mint a kaposvári kaáliba.
2016. jan. 29. 12:53
 26/30 A kérdező kommentje:
Már várom, hogy menjünk, és végre kiderüljön, hogy mi baj? Dr. Kovács Kálmán lesz az orvosom. Hallottatok már róla?
2016. jan. 30. 14:21
 27/30 A kérdező kommentje:
Elkészült a progeszteron eredményem, 19. napon 68,71 nmol. Ez mit jelenthet? Tartomány: 4,77-63,59
2016. febr. 10. 15:14
 28/30 anonim ***** válasza:
Az azt jelenti hogy volt peteérésed. :) De még azt is jelentheti hogy babát vársz.Én a legjobbakat kívánom,és képzeld 1 hete pozi volt a tesztem,igaz megjött,de az azt jelenti hogy elindult valami.Tehát van reményünk!
2016. febr. 11. 12:07
 29/30 A kérdező kommentje:

Jaj, örülök Neked, meg persze nagyon sajnálom is! :( De tényleg annak kell örülni, hogy valami elindult...

Azóta megjött nekem is, viszont én meg a progi eredményemnek örülök. Kicsi remény ébredt bennem, hogy talán mégsem sincs akkora a baj a petefészkeimnél, amekkorára gondoltam.

2016. febr. 17. 14:30
 30/30 auri. válasza:
Szia! Megkérdezhetem, azóta hogy alakult az FSH-d? Mit mondtak rá, tudják, mi okozta végül?
2017. jan. 20. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!