Ovuláció után pár nappal kétoldali hasszúrkálás a petefészek környékén mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2-án vagy 3-án volt ovulációm, a ciklusaim 25-26 naposak szoktak lenni. Szerencsére most mindkét nap együtt is tudtunk lenni párommal, szóval nagyon bizakodom. Valamiért érzem, hogy talán most végre (5 hónap után) sikerült a babó. Viszont tudom, hogy ennyire korán még a beágyazódás sem kezdődik el, szóval nem tudom mire vélni ezt a szurkálást. Elvileg most vagyok félidőben, mert dec. 23-án jött meg utoljára, viszont nekem hamarabb szokott lenni az ovum, szóval emiatt nem valószínű ez a tünet.2016. jan. 6. 11:20
1/4 anonim válasza:
Igazából semmit nem jelent az égvilágon. Peteérés után is teljesen normális a hasszurka, a hasüregbe bekerül a tüszőből a petével együtt kiszabaduló folyadék és okoz némi irritációt. Bizonyos ciklusokban ezt érzi az ember, de semmi köze ahhoz, hogy lesz-e most baba vagy nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Húú, köszi szépen a választ, tényleg sokat segítettél! :)Nem is tudtam, hogy az említett okok miatt pé után is előfordulhat szúrkálás.
2016. jan. 6. 11:32
4/4 A kérdező kommentje:
Szia 3-as!
Igen, lett akkor baba, csak sajnos vetélés lett a vége. Rá pár hónapra, 2016 április legvégén sikerült újra teherbe esnem akkor, a kisebbik fiam azóta már 7 éves. :-) Most próbálkozunk a harmadik babával.
ápr. 22. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!