Eselyes a baba, de vajon mennyire?
szia !
ezzel a védekezési módszerrel minden további nélkül teherbe eshetsz !
Nem is nevezném védekezési módszernek ! Szerintem elég sokan lehetnek azok akik ilyen "védekezés " mellett maradtak babásak.
Tehát a kérdésedre válaszolva, igen meg van az esélye annak , hogy jön a kistesó :)
Hát én szerintem ha nem jön meg akkor 1-2 nap múlva tesztelj egyet... És ha a kistesó jönni akar akkor jönni fog amúgy is. Semmiképp se görcsölj rajta!
Az hogy a Kicsi most töltötte az egy évet, az még semmit nem jelent, nagyon sokan vannak úgy , hogy megszületik az első baba, és akár még a szoptatás ideje alatt teherbe esnek a másodikkal.
A párodat meg nyugtasd meg azzal (ha van baba), hogy legalább viszonylag "gyorsan" "egy kalap alatt" letudjátok...
+
nem lesz köztük sok a korkülönbség... ami nagyon jó, az egész életüket tekintve előny lesz!
Azéert majd ird meg mi lett :)
Első válaszoló voltam !
persze értem amit mondasz !
Én nagyon szurkolok hogy úgy alakuljon ahogy szeretnétek.
Mi is rajta vagyunk a baba gyártáson a párommal... ez idáig sikertelenül ... (nekünk első baba lenne)
de nem adjuk fel... jön majd amikor jönni akar!
Igyekszünk az " engedd el és megkapod " elven gondolkodni / létezni !
Remélem, hamarosan mi is megérhetjük ezt a csodát.:)
Neked gratulálok az egy éves Picurihoz. AZéert majd írd meg ha esetleg történik valami változás :)
Amúgy kisfiút vagy kislányt szeretnétek ?
Milyen neveken gondolkodtok ? Van már elképzelés ???
Szép nevek!
Én 28 vagyok, párom 37. Páromnak már van egy 14 éves fia . és hát körülbelül egy éve nem védekezünk, vagyis csak immel - ámmal .
Viszont sajnos a párommal, mivel kint dolgozik, egy hónapban 2szer tud hazajönni (és még kb. egy évig igy lesz sajnos), így nyilván az alkalmak is lecsökkennek. De úgy vagyunk vele, ha jön azt nagyon várjuk ... Igyekszünk nem rágörcsölni... bár én azért már akarnám :)))
szép neveket találtatok: Az Aisah Nagyon szép. egyedi , a tesóm kislánya is Aisah.:)
Én is lány párti vagyok. Ha egyszer lányunk lesz akkor Olívia Hanna lesz (legalábbis eddig ez tetszik a legjobban), ha fiú akkor az apja után Zoltán szerintem. de a fiún nem is nagyon gondolkodtunk !
Inkább Hercegnő pártiak vagyunk !
Kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a ti történetetek ! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!