#1-nek igaza van.
Az a lényeg, hogy a nemvárt napján ne essen le.
Igen, lehet belőle baba, tényleg a menstruáció időpontja fogja eldönteni. Jó időben voltatok együtt és szépen emelkedik a görbéd!
Reméljük a legjobbakat! :)
Kedves Utolsó!
Az teljesen mindegy, hogy emelkedik-e vagy sem. Az a lényeg, hogy az alaphő alá ne essen.
Nekem PÉ-től mensiig folyamatosan emelkedik, és csak a nemvárt napján esik le.
Kedves 4-es!
Nem tudom, hogy mi kivetni valód van a válaszomban, szerintem teljesen reális. Biztosan láttál sok ovuláció nélküli és egyéb betegségben szenvedő nők görbéit, akiknek semmi sem kivehető a görbéiből. Ez egy teljesen normális görbe! A kérdező pedig az "esélyes" kifejezést használta, így úgy gondolom, hogy nem mondtam neki badarságot!
Utolsó vagyok!
Sok nőnek többször is leesik a hője peteérés után is alaphő alá és csak egy bizonyos idő múlva kezd el emelkedni. Semmi sem törvényszerű, minden nő szervezete egyedi. Nekem az a tapasztalatom, hogy sok "esélytelennek" tűnő görbéből is lett baba.
Ne haragudj, nem gondoltam, hogy ennyire zokon veszed, amit írtam.
Én most nem általánosságban beszéltem a görbékről, hanem ERRŐL a görbéről beszéltem.
Nyilván sok olyan van, akinek ovu után még visszaesik, és lassan kezd emelkedni, de az elég elkeserítő lenne, ha EBBEN ez esetben a Kérdező görbéje a DPO 8. napja után 36,7-ről leesne 36-ra vagy az alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!