Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a clearblue teszt...

Szerintetek a clearblue teszt mennyivel előbb képes kimutatni az eredményt? Hány dpon?

Figyelt kérdés

2016. jan. 26. 10:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Én kb 10-11dpo körül vagyok de negatív a teszt. Van még esélyem?
2016. jan. 26. 10:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja és a nem vártik 6-7napom van..csak korán volt pém.
2016. jan. 26. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért nem egy hét múlva tesztelsz? Ha késik, akkor kell gyanakodni és tesztelni.
2016. jan. 26. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:

pontosan ez van a tájékoztatójában: Menzesz előtti 4. napon 51%-ra, 3.napon 82%-ra, 2.napon 90%-ra, megelőző napon 91%-ra tudja megmondani a biztos eredményt.

a digitális clearblue ez. nekem menzesz kimaradása előtti 4. napon negatív volt, másnap már pozi.:)

2016. jan. 26. 11:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát mert egy tülelmetlen pi...a vagyok :( :'( olyan mintha valami leheletnyi valami lenne rajta de szerintem csak én képzelem be....
2016. jan. 26. 11:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha korai pén.él mutat mar valamit. De nem :/ 7 hónapja semmi.előtte volt kémiai terhessegem azt is ez a teszt mutatta ki menzesz előtt igen.. 4 nappal :) ott késett is 5 napot de mégse maradt meg :(
2016. jan. 26. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Még lehet az pozitív! :) Ne keseredj el! De azt irod, lehet látsz is rajta valami halványat! Képet nem töltesz róla?
2016. jan. 26. 11:41
 8/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen közelről. De szerintem nincs rajta semmi.

2016. jan. 26. 12:13
 9/13 anonim ***** válasza:
mikor kéne megjönnie? aznap már szinte biztos eredményt mutat
2016. jan. 26. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én a teszten nem látok semmit, de az nem jelenti azt feltétlenül, hogy nincs is.

Egyébként, ha korábban volt ovud, akkor korábbra esik a nem várt napja is. A ciklushossz változó lehet, ahogy az ovu időpontja is, DE a luteális szakasz egy nő életében általában azonos hosszúságú minden ciklusban.

Ha pl neked mindig 13 nap a lutális fázisod hossza, akkor a korábban bekövetkezett ovulációhoz is csak 13 napot adjál hozzá és utána jön a nem várt mensi. Ha a 10. ciklusnapon volt ovud, akkor ne várj 28 napos ciklust, mert 18 napos luteális fázis nem jellemző.

Nekem pl néhány hónapja korábban van ovulációm, mint szokott, és ezzel párhuzamosan a ciklusom hossza is lerövidült.

2016. jan. 26. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!