Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A varhato ciklus masodik...

A varhato ciklus masodik napjan egy teszt mar valos eredmenyt mutat?

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg, akkor 2 héttel azelőtt történt ovuláció esetén rendszeres ciklus mellett a nemvárt másnapján már lehet pozitív a teszted. Rendszertelen ciklus mellett az addigi leghosszabbat érdemes kivárni, és ha ahhoz képest nem jött meg, akkor tesztelni, mert lehet késői ovu is.
2015. okt. 23. 06:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ez mar valos eredmeny? Csak mert meg nem jott meg, de a teszt az negativ lett
2015. okt. 23. 07:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Rendszeresek a ciklusaid? Tudod az ovu pontos idejet? Ha igen, hany napja volt?

Van olyan, akinek lassabban termelodik a hcg, vagy kesobb volt az ovulacio, de atlagos esetben, ha 2 hettel ezeleott megvolt az voud biztosan, akkor valosat mutat a teszt, hacsak nem netes One Step, mert arrol halllottam mar rosszakat.

2015. okt. 23. 09:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem mindig pontos...17 vagyok, bar az utobbi idoben eleg rendesen jott meg mindig 20korul. Mondjuk ma mar nagyon gorcsol a hasam mintha meg akarna jonni, de igy ereztem tegnap is...es semmi
2015. okt. 23. 10:08
 5/6 anonim válasza:
Akkor lehetsz biztos, hogy nem vagy terhes, ha megjön a menstruációd.
2015. okt. 28. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
idokozben megjott tegnap :)
2015. okt. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!