Ma járok a 28. napomon, az első clostis hónapban. A barnázás a nem vártat jelzi, vagy még reménykedhetek a babában?
Figyelt kérdés
Általában 30-34 naposak a ciklusaim, de elképzelhető, hogy most a closti kavart be. Barnás folyásom van, a hőm nem esett le, de tesztet még nem mertem csinálni...2008. szept. 17. 19:13
1/5 anonim válasza:
Én is clostit szedtem és a nem várt menszi előtt egy héttel barnás folyásom volt.Aztán két pozitív tesztem és már a 16.héten vagyok.Sok sikert neked is!
2/5 anonim válasza:
szerintem is várj még a tesztel.lehet a closti lerövidíti a ciklusod,de lehet baba is.várd meg a 34.napot,ha akkor sem jön meg,akkor tesztelj.egyébként a clostitól magasabb lesz a hő,és terhességi jeleket is produkál.
3/5 anonim válasza:
Nálam is volt barnázás, aztán mindjárt megjön érzés menzi körül. Most pedig egy 8 hós fiam! Sok sikert :))
4/5 anonim válasza:
napi hány clostit szedtél?csak ugykérdezem mert most énis clostit fogok szedni. sok sikert neked
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bár sajna ma reggel leesett a hő, még nem jött meg, de holnapra biztos megérkezik... Egyébként nekem nem csinált tüneteket és a hőm pedig sohasem volt ennyire alacsony, mint most, 36,9 volt a maximum.
Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy nekem napi 2 szemet kellett bevenni, étkezés előtt, a 3. naptól kezdve 5 napig. A pé után pedig ittam a palástfű teát, de úgy néz ki, hogy még ez is kevésnek bizonyult a trónörököshöz...
2008. szept. 18. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!