Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lenne a kerdesem h reggel...

Az lenne a kerdesem h reggel csinaltam egy tesztet Gabriell eleg koran volt meg lattam h egy csik eroteljes egy csik volt. Viszont kb 2 ora elteltevel kijott rajta a masodik csik is, eloszor halvanyan de ahogy szarad erosodik. Jart mar igy vki?!

Figyelt kérdés

#terhességi teszt #idon tuli teszt
2016. jan. 25. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé szürkés nek tűnik a második csík. Ez inkabb rossz teszt mint pozitív. 2 nap múlva csinálj egy újat de inkább x epil t. Vagy facell t. Ezt én negatív nak venném.
2016. jan. 26. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez rejtélyes, melyik fajta CB?
2016. jan. 26. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia !

Sajnos engem a Gabriell nem egyszer "viccelt" meg így... ilyen jellegű tesztjeim lettek, késett is a mensim... viszont a csík nem erősödött, és vékonyabb volt mint a tied is. ((és bár utána mindig megjött... ki tudja lehet elindult valami, aztán nem tudott megtapadi...ez örök rejtély )

A CLear Blue az 50-es erőssségű , a gábriel azt hiszem 25-ös.

Én azt mondom ,hogy menj el a rossmannba 500 ft-ért vegyél egy bármilyen teszt csíkot, és csináld meg újra . Ha terhes vagy , akkor bármelyik teszten meg kell hogy jelenjen, ha csak halványan is de ott kell legyen.

szurkolok neked ! majd írd meg mi lett és kérünk szépen képet is :)

2016. jan. 26. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, Rossmann Xepil teszt a 2db-os, szépen kimutatja, jobb, mint a drágábbak.
2016. jan. 26. 18:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Reggel csinaltam clearbluet... De negativ lett
2016. jan. 26. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!