Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel csináltam egy...

Ma reggel csináltam egy tesztet, amit negatívnak vettem, de később ahogy megnéztem, nagyon halványan van rajta még egy csík. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után nézted meg a tesztet újra?
2011. jan. 11. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Reggel csinalj meg egyet es erosebb kell legyen!Szerintem baba van a dologban!
2011. jan. 11. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Muti meg!
2011. jan. 11. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Képet sajna nem tudok küldeni:( Nem tudom mire gondoljak, csak reménykedni tudok...
2011. jan. 11. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:

gratula. az a csík nem jött volna elő ha nem lennél terhes. az időn kívüli csíkokból is babák szoktak születni :) :)

nekem van negatív tesztem amit most dobtam ki 2 hónap után és azon most sincs 2 csík. (mondjuk 2 kisfiunk van, csak kíváncsiságból teszteltem 1 napos késésnél de aztán megjött, várunk még a 3.babával ha lesz egyáltalán. lehet elég kettő is :) bocsi elkalandoztam).

szóval szerintem terhes vagy, csinálj egyet reggel és írj!!!!szorítok neked nagyon!

2011. jan. 11. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, most vagyok 22 hetes terhes. Reggel teszteltem, délutánra lett rajta erős a második csík (reggel kb. a helyét lehetett sejteni, hogy ott kellene lennie, ezért eltettem, hogy du. megmutassam a férjemnek, hogy szerinte is negatív-e). Másnap reggel sima negatív teszt (másik fajta), harmad nap megintcsak később jött ki a második csík, majd pedig az első teszt után ÖT nappal lett olyan pozitív, hogy időn belül is egyértelmű volt a második csík.
2011. jan. 12. 07:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem,mert nincs itthon teszt, el kell mennem venni. Bár ez az egész kicsit fura, mert2 hete voltam dokinál, ultrahangon nézett, semit sem látott.Viszont nem jött meg, ezért felírt gyógyszert, ami meghozza.Ebből már tegnap vettem be, akkor most mit csináljak? Hagyjam abba a szedését?
2011. jan. 12. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mindig jelent babát, nekem is volt egyszer egy ilyen tesztem a nemvárt napján, aztán másnap megjött :( Nem elkeseríteni akarlak, de jobb erre is felkészülni.

Nálad kiderült azóta valami?

2011. jan. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!