Utrogestan! Matol nem kell hasznalnom (huvelyi). Elvileg holnap kellrne megjonnie amit nem varok. De utrogestantol keshet par napot?
1 és 10-es vagyok.
Még ezt a videót átküldöm, hátha meggyőz arról, hogy a dokid egy idióta, már ha hiszel Czeizel Endrének persze...
10/11 valaszolo. En akkor meg nm voltam dokinal. Nincs mit megkoszonom neki. Akkor meg probalkoztunk a parommal. Fogalmunk se volt semmirol.
Amikor elmentem hozza megvizsgalt. Mas vizsgalatokra is elkuldott majd felirta az utrot es inofolicot pikk pakk elsore ossze jott nah azt megkoszontem azt is h megmentetge a lanyomat.
Ertsetek mar meg h a lanyomnal sem hasznaltam mikor pozitiv lett!!!
Nekem ott volt a baj h eleve nm is akart megtapadni ebbe kellett h segitsen es nem akkor mikor pozitiv a teszt.
De koszonom a valaszokat igaz elter a kerdesemtol.
Szep napot nektek.
Jó, hát én itt feladom. Nézz utána a hormonoknak, mert így nincs miről beszélni, ha nem tudod, hogy melyik mire való.
A lányodhoz gratulálok, igazi szerencse-gyermek. Kívánom, hogy sikerüljön ismét.
Hol írtam, hogy hülye vagy??? Én azt írtam, hogy a hormonokhoz nem értesz, nem ugyanaz a kettő. Az utóbbi meg azért biztos, mert a kérdést sem írtad volna ki.
Hát bocsánat, hogy segíteni szerettem volna, hogy nagyobb eséllyel maradjon meg a babád, igazán nagyon sajnálom.
Részemről lezárva, nem lehet mindenkit megmenteni.
Még egy mondat, aztán tényleg hagyom a francba.
Amúgy DE, a kérdésedre CSAK ÉN válaszoltam. Írtam még hozz mást is, az igaz, de a kérdésedre is kaptál választ.
Jol van
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!