Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az elsö terhességemnél...

Ha az elsö terhességemnél gyógyszert kelett használnom akkor a második terhességemné is fog kelleni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de attól is függ, mire kellett szedned a gyógyszert.
2014. dec. 12. 12:12
 2/4 H.Orsolya ***** válasza:

Milyen gyógyszerre gondolsz?

Én szedtem az elsőnél Duphastont, mert egyszer sokat barnáztam a terhesség elején. Aztán mikor kiderült a másodikkal , hogy terhes vagyok akkor nála már kérdeztem a dokit, hogy biztos, ami biztos szedjek e. Így nála is szedtem, de csak 3 dobozzal. A z elsőnél kellett vasat szednem, egyenlőre a másodiknál még nem kell. 14 hkm

2014. dec. 12. 12:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen lemaradt, mert barnáztam. Most remélem jöl irom. Utrogestan.
2014. dec. 12. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mielott masodikat szeretnel beszeld meg a dokival,en ia ezt fogom csinalni es megkerem,hogy mindenkeppen adjon utrot.
2014. dec. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!