Terhes vagyok lehet ez?
Figyelt kérdés
Segitseg! Marcius 10. en volt a menzesz 1 napja. Marc22,23,24 a nagyon termekeny napjaim. Termeszetesen meg is volt mindvegig a parommal.26. -a,27. -en, nagyon halvany, de idon beluli pozitiv teszt. Ma megint csinaltam egy tesztet, de negativ. Na ilyenkor mivan? Irjatok lecci hogy is van ez. Annyira halvany mint egy csajszinak par kerdessel lejjebb. Ja es lehet ilyen koran hogy mar pozitiv?2010. márc. 28. 11:20
11/29 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg a húsvétkor. Kiváncsi vagyok mi lehet ez.
12/29 anonim válasza:
szia!Lehet előbb volt pé.-d!Ez mondjuk ritka de lehet!!!Ha két teszted is pozi lett szerintem holnap vagy holnapután csinálj még egyet és ha az is nega lesz várd meg a nemvárt napját!Sok sikert!!!Még annyi a tesztet reggel csináld első vizeletből!
13/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek kivetel nelkul a valaszat.Meg fogom irni hogy mi lett az eredmeny.
2010. márc. 29. 11:17
14/29 anonim válasza:
Szerintem lehet az is, hogy az elozo honapban estél teherbe. Sok no menstruál terhesség alatt. Ha pozitív a teszt, akkor ott baba van!
16/29 A kérdező kommentje:
meg nem varok egy kicsit
2010. ápr. 1. 16:02
17/29 anonim válasza:
Szia!03.28. 16:58-as vagyok!Teszt?Csináltál már?Most gondolkodom nekem is 10.-én jött meg és most 4-5.re nem vártam,eddig semmi!Veled mi van?Írj!
18/29 anonim válasza:
Na mi a helyzet veled? Mar kivancsian varjuk mindannyian:)
19/29 A kérdező kommentje:
jaj,nagyon édesek és aranyosak vagytok,hogy így érdeklődtök.Én is szurkolok nektek.Azért vártam eddig,mert nekem meg holnap kellene megjönnie,de semmi tünet nincs rá,ami szokott jelentkezni menzesz előtt.Nem leszek megint olyan fejetlen,hogy össze-vissza vásérolok tesztet,de nagyon várom én is,hogy mi lesz.Pár napon belül kiderül.:D
2010. ápr. 6. 18:51
20/29 A kérdező kommentje:
Nos elvileg ma kellene megjönnie,de semmi.Gyakorlatilag meg nemtom.
2010. ápr. 7. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!