Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok lehet ez?

Terhes vagyok lehet ez?

Figyelt kérdés
Segitseg! Marcius 10. en volt a menzesz 1 napja. Marc22,23,24 a nagyon termekeny napjaim. Termeszetesen meg is volt mindvegig a parommal.26. -a,27. -en, nagyon halvany, de idon beluli pozitiv teszt. Ma megint csinaltam egy tesztet, de negativ. Na ilyenkor mivan? Irjatok lecci hogy is van ez. Annyira halvany mint egy csajszinak par kerdessel lejjebb. Ja es lehet ilyen koran hogy mar pozitiv?
2010. márc. 28. 11:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
39%
március 10.én jött meg? és 22,23,24.én voltak termékeny napjaid? ez kizárt!mert akkor még megvolt! tuti nem vagy terhes!
2010. márc. 28. 11:27
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet még a dologból, de ha sikerült is még be sem ágyazódott. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva mutathat valamit a teszt, esetedben még egy hét sem telt el. A halvány tesztnek két magyarázata lehet: csíknak látod azt ami valójában nem az, illetve nem zárható ki, hogy a terhességi teszt keresztreakciót ad a tüszőrepedés miatt szervezetben jelenlévő LH hormonra,
2010. márc. 28. 11:28
 3/29 A kérdező kommentje:
nem volt meg mert elmult 15.-en vagy 16.-an
2010. márc. 28. 11:29
 4/29 A kérdező kommentje:
nem mondod mar teljesen beleelhetem magam tuszorepedesem meg 24,v 25.-en volt
2010. márc. 28. 11:31
 5/29 anonim ***** válasza:

Az első kicsit elszámolta, nem hiszem, hogy annyira általános lenne egy két hétig tartó menzesz. Viszont a pozitív teszt nem feltétlenül utal babára, hiszen mint írod, 5 napja jöhetett össze. Az öt napos terhességet meg nincs teszt, ami kimutatna.

Amúgy extrém esetben menstruáció alatt is teherbe lehet esni, tehát nem mondható, hogy tuti biztos nem vagy terhes, de a helyedben várnék még legalább egy hetet (de inkább kettő), és utána tesztelnék.

Azért drukkolok, hogy baba legyen:)

ҝ

2010. márc. 28. 11:37
 6/29 A kérdező kommentje:
bekepzelni biztos nem kepzeltem be mert a parom is megnezte mind a ketto pozitiv tesztet es ott volt es van is a halvany csik....hat nemtudom....
2010. márc. 28. 11:38
 7/29 A kérdező kommentje:
jaj nem menzesz alatt voltunk eggyutt hanem utana szinte minden nap.de azert koszonom akkor mikor teszteljek?
2010. márc. 28. 11:39
 8/29 anonim ***** válasza:

Várd meg a húsvétot, és azon a héten már szerintem tesztelhetsz. Akkor nem valószínű a keresztreakció sem:)

Megy a drukk:)

ҝ

2010. márc. 28. 11:55
 9/29 anonim ***** válasza:

22-23-24.-én voltak a termékeny napjaid és rá kb 2 napra teszteltél? Ez nagy butaság volt. Két hétig még csak beágyazódás sincsen, tehát nincs amit kimutasson a teszt, nem termelődik hcg.

Azért nem árt tisztában lenni alapvető dolgokkal, még mielőtt ennyire beleéled magad.

Nem oltogatásként mondom, ne haragudj, de tényleg nézz utána jobban.

2010. márc. 28. 12:00
 10/29 anonim ***** válasza:
Az a teszt nem ervenyes. Ennyi idore nem tudja kimutatni varj meg ket hetet, es akkor igazat fog mondani az a teszt:) Szoritok neked, hogy sikeruljon:) Majd ird meg a vegeredmenyt.
2010. márc. 28. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!