Terhes vagyok lehet ez?
Az első kicsit elszámolta, nem hiszem, hogy annyira általános lenne egy két hétig tartó menzesz. Viszont a pozitív teszt nem feltétlenül utal babára, hiszen mint írod, 5 napja jöhetett össze. Az öt napos terhességet meg nincs teszt, ami kimutatna.
Amúgy extrém esetben menstruáció alatt is teherbe lehet esni, tehát nem mondható, hogy tuti biztos nem vagy terhes, de a helyedben várnék még legalább egy hetet (de inkább kettő), és utána tesztelnék.
Azért drukkolok, hogy baba legyen:)
ҝ
Várd meg a húsvétot, és azon a héten már szerintem tesztelhetsz. Akkor nem valószínű a keresztreakció sem:)
Megy a drukk:)
ҝ
22-23-24.-én voltak a termékeny napjaid és rá kb 2 napra teszteltél? Ez nagy butaság volt. Két hétig még csak beágyazódás sincsen, tehát nincs amit kimutasson a teszt, nem termelődik hcg.
Azért nem árt tisztában lenni alapvető dolgokkal, még mielőtt ennyire beleéled magad.
Nem oltogatásként mondom, ne haragudj, de tényleg nézz utána jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!