Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhességre utaló jel,...

Lehet terhességre utaló jel, ha fáj a derekam?

Figyelt kérdés

2016. jan. 23. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább húzódni, vagy szurkálni szokott, nyilván ezek is lehetnek fájdalmasak, de nem kifejezetten az. Sokkal gyakoribbak a nem véletlenül közismert hányinger, hányás. Egy derékfájás sokmindennek a jele lehet.
2016. jan. 23. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de csak ha más tünetek is társulnak még hozzá, mint mellfeszülés pl., pozitív tesztelésről nem is beszélve.
2016. jan. 23. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem fájt a derekam a nemvárt után, de mellette volt akkor már egyéb tünet is.
2016. jan. 23. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt egy kicsit, mellette iszonyatosan fel voltam puffadva, nem is értettem, miért. Megjön érzés jött-ment, csak nem jött meg. Tesztek pozitívak lettek. Az az érdekes, hogy pár nap alatt lecsengtek, szurkálásokat éreztem, petefészeknél feszítő érzést. Azóta szinte semmi tünetem, ill. ha háton fekve köhögök stb. akkor érzem, hogy húzódik a hasam. Ma kezdtem a 6. hetet.
2016. jan. 23. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!