A reggelihőm már 27 napja fenn van. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az alaphőm 36,1 de március 1.-e óta 36,4-36,6 között van.Fáj a derekam és mensi szerű alhasi görcseim vannak,jobban érzek illatokat,sűrűn járok pisilni.Peteérésem február 28.-án volt.Már 1 éve próbálkozunk és tesztet csinálni félek mert félek hogy - lesz.És egy újabb hét amin rosszul érezném magam.2010. márc. 27. 21:29
1/11 anonim válasza:
Szerintem csinálj tesztet, ha terhes vagy, már tuti kimutatja! Ne félj, attól nem lesz jobb. Mivel ha jól értelmezem, akkor nem jött meg, esélyes a baba! Drukkolok!
ҝ
2/11 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj, és kiderül, mert mi azt nem tudhatjuk:) de huzamosabb ideig bármi másért is fennmaradhat a hő, de főleg ha baba van:) és drukkolok neked! Tesztre fel, és írd meg ide légyszi, hogy mi lett az eredmény!
3/11 A kérdező kommentje:
A ma reggeli hőm 36,8 volt.hétfőn tudok tesztet csinálni.
2010. márc. 28. 08:14
4/11 anonim válasza:
Je4lentkezz hétfőm, addig drukk-drukk:DD
ҝ
5/11 anonim válasza:
Szerintem is esélyes a baba:-DHajrá hétfőn:-)
6/11 anonim válasza:
Valószínű baba, sok sikert!Drukkolok!Majd holnap írd meg mi lett! :)
8/11 A kérdező kommentje:
egy 25-ős érzékenységű tesztet vettem és - lett.Azért nem írtam mert azóta kész vagyok.
2010. ápr. 7. 07:02
9/11 A kérdező kommentje:
Ha nem baba akkor mitől maradhat fenn?
2010. ápr. 7. 07:03
10/11 anonim válasza:
A 25-ös teszt nem feltétlen lesz pozitív :) Vegyél egy 10-es érzékenységű tesztet, és holnap reggeli első vizeletből csináld meg, az a tuti. Ha teheted Qupidot vegyél, ez a legjobb. :) Ha babát vársz, ez pozitív lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!