70 kg vagyok. (169 cm) A héten derült ki, hogy kisbabát várok. Kb. hány kg plusszra számíthatok a terhességem alatt? Tudom, hogy ez változó minden nőnél más és más lehet, de általánosságban mennyi várható,
szia!
72 kg-mal kezdtem júniusban a terhességet. Az első felében inkább fogytam, le egészen 70 kg-ig. Most tartok 79 kg-nál, de ebből 2 kg csak a magzat, plusz még lepény,magzatvíz. Szóval kb 5 kg-t híztam a kezdetek óta. 32 hetesen szerintem ez jó.
Azt nem lehet tudni, nálad hány kg várható, de az orvosok 10-12 kilót javasolnak gyarapodni a végére. Van, aki nagyon vigyáz és mégis felszed 25 kilót, van aki meg mindent eszik összevissza és csak 5-6 kilót szed fel.
Én mindkétszer 57 kilóval estem teherbe, kb. 10 kiló pluszom lett a végére. A kórházból mindkétszer 61,5 kilóval jöttem ki, és 4 héttel a szülések után tértem vissza a kezdő súlyomra. Az első terhességnél vigyáztam az étkezéssel, a másodiknál meg nem. Mégis ugyanúgy alakult a súlyom (szóval genetika...).
Hármat szültem.
60 kg-ról indultam és minden esetben 20kg-ot híztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!