Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 70 kg vagyok. (169 cm) A...

70 kg vagyok. (169 cm) A héten derült ki, hogy kisbabát várok. Kb. hány kg plusszra számíthatok a terhességem alatt? Tudom, hogy ez változó minden nőnél más és más lehet, de általánosságban mennyi várható,

Figyelt kérdés
És szülés után mennyi mehet le általánosságban az első 1 hónapban pl?
2016. jan. 21. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia!

72 kg-mal kezdtem júniusban a terhességet. Az első felében inkább fogytam, le egészen 70 kg-ig. Most tartok 79 kg-nál, de ebből 2 kg csak a magzat, plusz még lepény,magzatvíz. Szóval kb 5 kg-t híztam a kezdetek óta. 32 hetesen szerintem ez jó.

2016. jan. 21. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt nem lehet tudni, nálad hány kg várható, de az orvosok 10-12 kilót javasolnak gyarapodni a végére. Van, aki nagyon vigyáz és mégis felszed 25 kilót, van aki meg mindent eszik összevissza és csak 5-6 kilót szed fel.

Én mindkétszer 57 kilóval estem teherbe, kb. 10 kiló pluszom lett a végére. A kórházból mindkétszer 61,5 kilóval jöttem ki, és 4 héttel a szülések után tértem vissza a kezdő súlyomra. Az első terhességnél vigyáztam az étkezéssel, a másodiknál meg nem. Mégis ugyanúgy alakult a súlyom (szóval genetika...).

2016. jan. 21. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Hármat szültem.

60 kg-ról indultam és minden esetben 20kg-ot híztam

2016. jan. 21. 23:47
 14/14 anonim ***** válasza:
64 kg-val estem teherbe!82-vel mentem szülni ja és 1 hóval hamarabb jött a baba!Szülés után 80kg voltam!10 napig voltam bent vele!Ennyivel is jöttem haza!Nekem sajnos nem ment le felesleg most vagyok 72 kg!4 éves a kisfiam!Már mindent kipróbáltam szinte!Akik válaszoltak neked nagyon szerencsések,hogy így leadtak mindent!De szerintem minden genetika kérdése!
2016. jan. 22. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!