Ha lehet hogy terhes vagyok de meg csak beagyazodas es most vervetelre kell menem attol lehet v. mi baj? Vagy nyugodtan menjek el?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 06:27
1/9 anonim válasza:
Miért lenne bármi baj a vérvételtől? Komolyan azt gondolod, hogy egy vérvétel miatt nem fogsz tudni teherbeesni?
2/9 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdésem hanem hogy ha lehet hogy már terhes vagyok csak még beágyazódás és most vérvételre kell mennem lehet baj belőle a babának ha megfogant?? mert hallotam már ilyenről hogy még nagyon korán nem lehet elmenni
2016. jan. 20. 06:50
3/9 anonim válasza:
De miért lenne baja a magzatnak egy vérvételtől? Hol hallottál ilyet?
4/9 A kérdező kommentje:
olvastam azt irták hogy hogy aki beágyazodási idoben megy hamar annak elmegy a babája mert szuksége van a vérre és válaszon a vérvétel vagy baba
2016. jan. 20. 06:56
5/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Te jó ég...
Nyugodtan menj vérvételre.
6/9 anonim válasza:
Nemhiába...az neten jó sok baromságot irnak. Bár elképzelésem sincs, hogy pattanhat ki ilyen valaki agyából.
Semmi köze egy vérvételnek a fogantatáshoz, beágyazódáshoz. Később, ahogy fejlődik a magzat, akkor már nem lesz gond a rengeteg vérvétel, hiszen akkor is szüksége van a "vérre".
Nyugodtan menj, ez egy baromság.
7/9 anonim válasza:
És ezt hivatalos oldalon, orvos által írva olvastad, vagy Marcsi írta a szomszédból egy blogra... Ilyen hülyeséget még nem olvastam. Ha így lenne, akkor miért küldenék a lombikos kismamákat is többször vérvételrea beültetés uután?
8/9 anonim válasza:
Ebbe bele fajdult a fejem....csak röntgenre tilos menni...alapból egy csomó vérvétel van terhesség alatt....semmi baja nem lesz a babának. Főleg ha még csak a beagyazodas nál tartasz.....az első 6 hétben semmi össze kottetes nincs még köztetek. ....
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2016. jan. 20. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!