Vajon terhes vagyok, vagy nem?
Először is tudnotok kell, hogy nagyon szeretnék már gyereket!
A nem várt napján nem jött meg , de olyan érzésem volt egész nap mintha meg akarna jönni.Másnap már nyoma sem volt. Helyette több napig fájt a hasam lent és a méhem, petefészkem környéke.
Tüneteim nem tudom mennyire azok vagy nem.: Melleim inkább viszketnek, pisilni sűrűn járok ahhoz képes mint eddig.Néha hányingerem van, de inkább csak akkor ha ránézek 1-2 ételre illetve ha érzem az "illatát". Kívános? Néha. A hangulatom változó, És nem vagyok fagyos(télen inkább szoknya és harisnya, ha nadrág akkor nem vastag, kiskoromtól fogva) mégis hogy fázok hol melegem van. Nem vagyok oda a dokikért és azzal még várnék is, mert ha az is vagyok még korainak tartom, tesztelni teszteltem amikor nem jött meg, de lehet korán csináltam(lehet később van peteérésem mint 14-15.nap)
Leszögezném hogy fiatal vagyok és a párom munkája miatt csak hétvégente van itthon kivéve ünnepekkor és most itton volt 3-4 hetet.
Hasonló helyzetűek segítsetek.....na meg persze aki tud
1.5 hete várom, de nem jön.... teszt is negativ....
Ha nem várt körül volt pé.m akkor még várjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!