Az E vitamint a ciklus elején kezdjem szedni? Vagy úgy is jó, hogy a ciklus 12. napján kezdem el?
Vékony a méhnyálkahártyás és szinte alig menstruálok.
Este megyek orvoshoz, ha javasolja akkor szednék E vitamint is a barátcserje mellé. De lehetne akár holnaptól is?
Mindenképp megírom, miket fog mondani.
Sajnos nekem elég gyér a mensim, szinte nincs is, legutóbb viszont talált egy cisztát az egyik petefészkemben. Hormonális vérvétel 3. napi megvolt már, 21. napi még nem.
Most a ciklus 11. napoján vagyok.
Kíváncsi vagyok, miket fog mondani, mert elkezdtem szedni a barátcserjét és a cickafark teát inni, ovu után pedig palástfüvet szeretnék.
A cickafark teára is vki azt mondja, ciszta esetén nem szabad, más meg kifejezetten javasolja is, mert neki attól fel is szívódott, így erre is rá akarok kérdezni.
Sajnos megjelent nálam a barnázás is, legutóbb egy hétig volt... erre is szeretnék választ kapni.
A méhnyálkahártyám a legutóbb mensi előtt egy héttel 5 mm volt, szeretnénk babát, mindent megteszünk, csak mondja meg mit kell.
Sziasztok. Tegnap voltam orvosnál.
El sem hiszem nagy boldogságomban, de a ciszta, amit sűrű bennékűnek állapított meg, és 99% eséllyek csak műtétileg távolítható el, eltűnt!!! Nem tudom, hogy a tea, a barátcserje, a karácsonyi nyugi, vagy mi segített, de vmiért azt gondolom, ezek kombinációja segített együtt.
A vitaminokra és táplálékkiegészítőkre, teákra az orvos, hogy nyugodtan szedjem, ártani nem ártanak, meglátjuk majd az eredményeket.
Nekem nagyon vékony a méhnyálkahártyám, és a vérzésem kevés, így ha meglesznek a hormonális vértesztek eredményei, mennem kell majd vissza. Na, addig iszom majd a teákat, szedem a bogyókat, hátha már előtte is tud egy kicsit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!