Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barnázgatás az bele számít...

A barnázgatás az bele számít már a menstruációba? Ki szeretném számítani a termékeny napjaimat.

Figyelt kérdés
Endometriózisom van, és van úgy, hogy pár napig csak barnázgatok, és utána kezdek el erősebben vérezni. De a vérzésem is inkább barnás, sőt, néha feketés.
2008. szept. 17. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Onnantól számold az első napot,mikor már rendesen vérzel!
2008. szept. 17. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is igy keződik a mensim barnázgatássalés rá pár napra jön meg.Én egyszer valahol azt olvastam,hogy amensi első napját onnan kell számolni amikor már normális vér jön azaz első nap.

Én igy számolom mindig.

2008. szept. 17. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz! Az első nap amikor rendesen vérzel. amikor már nincs barnázás, csak rendes vér! A kismama.hu nekem sokat segített, ajánlom neked is! :)
2008. szept. 17. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
kismama.hu vagy ciklus.hu, nem mindenkinek jön meg, de viszonylag elfogadható "adatokat" ad.
2008. szept. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!