Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jókor voltunk együtt?

Jókor voltunk együtt?

Figyelt kérdés
2 napig volt ovus fájdalmam,tegnap fájt a legjobban,de este 11 körül enyhült,így reggel 7-kor együtt tudtunk lenni.Azért kérdem,mert úgy tudom akkor kell együtt lenni ha a fájdalom van.De nekem úgy nem megy.Nem volt késő ma reggel mikor már nem volt ovus fájdalmam? Előtte meg 3 napja voltunk együtt.Ovu tesztem meg már tegnap halványabb volt,szóval tegnapelőtt volt pozitív,de akkor ugye a fájdalom miatt nem ment a szex.Ki,hogy van ezzel? Persze csak aki érti miről beszélek 😊
2016. jan. 17. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ma reggel 7-kor?

Mert az már majdnem késő lehet. Pozitív ovu teszt után 24-36 óra a tüszőrepedès,elvileg pozi napon és nem pozi napon is érdemes együtt lenni :)

2016. jan. 20. 19:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem,nem ma reggel,nem láttad a dátumot 😊 Akkor leírom máshogy. Péntek pozitív ovu teszt, szombaton ovus fájdalom,ami vasárnapra elmúlt. Csütörtök este voltunk együtt, meg vasárnap reggel. Lehet pont kikerültük.. Szerintem szombaton lökődhetett ki a pete,ezért kérdeztem nem volt-e késő a vasárnap reggeli együttlét? A csütörtökiből meg már arra biztos nem maradt semmi..
2016. jan. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!