Ha a nőnek nincs orgazmusa, az csökkenti a teherbeesés esélyét?
Csökkenteni nem csökkenti az orgazmus hiánya az esélyt, de ha van orgazmus, az nagymértékben növeli! Ez hülyén hangzik, tudom, de van rá tudományos magyarázat: orgazmuskor az összehúzódásokkal megnyílik a méhszáj, és "betessékeli" a kispajtásokat.
Mária Terézia mindaddig nem esett teherbe, míg nem tanulta meg a jó szexet, utána viszont 11 gyermeket szült! Úgyhogy, hajrá :-)
Szerintem hülyeség, hogy nem élvezed a szexet, ha nincs orgazmusod!!
Aztán, én egy angol nyelvű cikkben olvastam, hogy jobb is ha a nőnek akkor nincsen, hiszen nehezebben tudnak bejutni a spermák, mert van ami éppen kifelé halad!!
De szerintem szarj le mindent és mindenkit. ha van van, ha nincs, akkor meg nincs. Nem azon fog múlni, ezen ne rágódj, élvezd a fled!!
Szia, sztem sincs köze egymáshoz. Bár pár hete azt olvastam vhol, hogy az orgazmus elősegítheti a spontán peteérést => esetleg több pete is érhet egy ciklus alatt => nagyobb esélyek?? Az biztos, hogy amikor jobban kívánod a szexet (szintén olvastam és nálam bejött), akkor nagy valószínűséggel peteérésed van!
De a lényeg, amit már annyian elmondtak: ne görcsölj! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!