Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Párommal gyereket szeretnénk. Már 1,5 hetet késik és ennyit sose késett. Volt kb 3 napig olyan érzésem mintha megjönne, de elmult 2 terhességi teszt negítív lett. Orvosnál voltam megnézett (nem rendes ultrahanggal, hanem kamerával) és annyit mondott az orvos, hogy azt látja, hogy ez egy menstruációs előtti állapot, de ebből még lehet bármi. Folyamatosan fáj a hátam meg a fejem, de az a tipikus terhességi előjel nincs. Sztm csak késik, nem érzem, hogy teerhes lennék :(2016. jan. 15. 09:38
1/4 anonim válasza:
EZ tipikusan az a helyzet, amit az orvos is mondott "lehet bármi". Az idő fogja eldönteni hogy mi miatt késik. Előbb-utóbb vagy a teszt lesz pozitív, vagy a menstruációd jön meg...ha egyik sem, akkor vissza a nődokihoz, egy újabb vizsgálatra, miért is késik annyit.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen, akkor várunk türelmesen.
2016. jan. 15. 10:07
3/4 anonim válasza:
Őszintén: Ha késik 1,5 hetet és a teszt negatív, akkor nagy valószínűséggel nincs baba. Ha netalán később volt a peteérés, és nem késik akkor lehet baba.
Szerintem 1 az 1000-ből akinek nem mutatja ki ennyi idő után a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!