Lehetek terhes?
2016. jan. 14. 20:38
1/4 anonim válasza:
Nem,hiszem,hisz 3napos keses mellet negariv teszt igy kizártnak tartom hogy terhes lennel.
nekem most utolag 5napot keset a menstruaciom
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem szokott késni. Akkor ezt most mi okozhatja?
2016. jan. 14. 21:01
3/4 anonim válasza:
Nekem is,mindig pontos volt a menstruaciom én se,tudom miert késett 5 napot.
Sok,dolog lehet amiert késik... Passz.
Hasolno ahoz a dologhoz amikor pl egy nőnek,kimarad egy hónapot,a,menstruáció okat azt nem tudni es a következő hónapban rendesen megjön.
Erdekes dolog.
ha nem jon meg mondjuk a hétvégéig akkor tesztelnek meg egyet a helyedben.
Bár már mutatni kéne legalabb halványan.
En amikor terhes voltam es egy nap keses után halvanyat teszteltem nagyon halvanyat de ott volt az a bizonyos csík.
Tied biztos full negativ volt?
4/4 A kérdező kommentje:
Soha nem jártam még így, de bármi előfordulhat. Mindenképp csinálok még tesztet. Ez tuti negatív volt. A tesztet forgatva megcsillan a reagens helye, az a szürkés csík de nincs elszíneződés. 26-ra kaptam a nőgyógyászhoz időpontot. . .akkor Legkésőbb kiderül, hogy mi lehet a baj 😩
2016. jan. 14. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!