Megjött, de a hőm fenn maradt. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Február 10-én jött meg csak két nap volt erősebb de az is inkább barna pedig bőven piros szokott lenni.Mérem a hőmet ami most is nagyon magas főleg ha szájban mérem ott egyfolytában 37. Szerintem ez magas.A ciklusaim 28 naposak és peteérés is a 14-ik napon volt tuti. De csináltam tesztet és nem mutat semmit. peteéréskor voltunk együtt és menszi előtt 6 nappal. Most mi van a hőmmel mért nem esik le? Lehet az utóbbi együttlét alatt jött össze a baba? Akinek a ciklus végefelé jött össze annak is megvolt még és a hő is fenn maradt?2016. jan. 13. 10:21
2/6 A kérdező kommentje:
Ja igen bocsi elirtam január 10
2016. jan. 13. 11:31
3/6 anonim válasza:
Ha a 14. napon volt a peteérés, akkor nem lehetsz terhes a menstruáció előtt hat nappali együttlétből.
A peteérés után nincs még egy peteérés.
Ha a 14. napon nem volt peteérésed, akkor lehet hogy kitolódott.
Ez lehetne magyarázat arra, hogy most miért nem megy le a hőd.
Van esetleg görbéd?
MIből tudod biztosra a peteérés idejét?
4/6 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy a hőm leesett és ovu tesztem is totál pozi lett
2016. jan. 14. 06:57
5/6 anonim válasza:
Ovulációkor megemelkedik a hő és aztán magasan is marad (lehet egy kis leesés előtte, de az vagy van, vagy nincs).
Görbét nem tudsz linkelni?
6/6 A kérdező kommentje:
Azt nem sajna mert a telefonomba vezetem, ha jól számolom akkor 12 nap telt el az együttlét óta a tesztnek már mutatni kéne ha van valami. Nem? Ha magas az alaphőm az milyen gond okozhatja?
2016. jan. 14. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!