Ha kétszer megjött, akkor ugye nem lehetek terhes? Még akkor sem, ha most meg nem jött meg.
Figyelt kérdés
Szept. közepén voltunk együtt exemmel. Szept. végén megjött és okt.-ben is. Most meg 1 hete nem jött meg.
Akkor ez gondolom hormonprobléma mint terhesség..pláne, hogy óvszert is használtunk.
Pár nap múlva azért értelmes tesztet csinálnom?
2015. dec. 1. 18:02
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy terhes lennel..valami mas gond lesz.Ciszta vagy kesoi ovu.
3/11 A kérdező kommentje:
Holnap lesz 8. nap, hogy késik..
Akkor nem kell tesztet csinálni?
Egyszer olvastam, hogy valaki úgy lett terhes, hogy egy mensi még meg volt neki.
2015. dec. 1. 18:24
4/11 anonim válasza:
Csinalj nyugodtan tesztet es akkor megnyugszol :) 1# voltam
6/11 anonim válasza:
Akkor nem voltál terhes, de attól mostanra terhes lehetsz (a gumi finoman szólva nem tuti módszer).
8/11 anonim válasza:
Én úgy értettem a kérdést, hogy szeptember óta nem volt a kérdezőnek szexuális kapcsolata. Már pedig annál "tutibb" módszer nincs. Szerintem....
9/11 anonim válasza:
7-es, óvszerrel egy év alatt 100-ból 3-4 nő esik teherbe, ez eléggé vacak érték.
Nézz utána a perl-indexnek.
10/11 anonim válasza:
Köszi de ismerem a pearl indexet. Azt tudtad, hogy az is bele van számolva amikor a gumi kiszakad? Na az elég egyértelmű dolog. Olyankor meg lehet rohanni 72 orasert...
De amúgy az a 3-4 teljesen jó, egyáltalán nem vacak érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!