Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Még októberben történt baleset, vettem be escapelle tablettát, utána rendesen meg is jött. Nov. 19én együtt voltam a barátommal, óvszerrel védekeztünk, minden rendben volt, az a ciklusom 27. napja volt, 35 napos a ciklusom. Tegnap kellett volna megjönnie, tudom,hogy egy nap késés semmi,de 21én(szombaton) elkezdett fájni, szúrt a vesémnél, még másnap is, majd kedden 24én,ilyen pecsételő vérzésem volt, az tartott péntekig.azóta semmi,jövő héten veszek tesztet, csak nem tudom,hogy mi lehetett az és most miért nincs semmi.
2015. nov. 29. 12:32
 1/4 mandiga ***** válasza:

Ha nem történt baleset, akkor kicsi a valószínűsége a terhességnek. Ha mégis volt egy kis baleset amit nem vettetek észre, akkor lehetne beágyazódási vérzés is.

Szerintem is vegyél tesztet.

2015. nov. 29. 18:58
 2/4 A kérdező kommentje:

veszek mindenképp, csak inkább megvárom a csütörtököt,hogy legyen két hét.

nekem is eszembe jutott,hogy lehetne beágyazódási vérzés, de az jelentkezhet 5 nappal utána és tarthat 4 napig?

2015. nov. 29. 20:45
 3/4 mandiga ***** válasza:

A beágyazódás 5-7-ig napon kezdődik. Így olvastam a neten.

Mennyire volt az a kis vérzés? Általában egy, max két napig tart. Nekem még nem volt, pedig szültem. Azt esetleg tudod hogy mikor volt ovud? Mert nem az együttléttől számolják, hanem a tüszőrepedéstől.

2015. nov. 29. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

hát nem volt sok , de kellett hozzá betét

hát pontosan nem tudom, de kb. 20 nap körül kéne lennie, és ez a 27. napon történt

2015. nov. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!