Igy biztos nem lehetek terhes?
Tegnap elött lefeküdtem a baràtommal ès elment bennem de sajnos nem tuttam fekve maradni mèg egy percet sem mert a növèrem kisbabájàra kelett vigyaznom ès szolt hogy megyen dolgozni ès egyböl felàlltam ès èreztem hogy kifolyik valamennyi de azt mondják feküdni kell legalàbb 20 percet .. Nem règ àlltunk rà a babàra mert nagyon szeretnènk. De most elment dolgozni majd kèt hèt utàn jön haza akkor ugye igy nem lesz baba hogy rögtön felàlltam.az ágybol?
22/L
hogy erted hogy eletkeptelen miert?
Hàt nagyon jo lenne ha összejött volna koszi a valaszt
szerintem arra gondolt, hogy ki tudja milyen a spermium minősége, ebben az esetben viszont fekhetsz te órákat is az aktus után vízszintesen.
Ha ilyen jó módszer lenne az együttlét utáni egyből felpattanás, akkor benne lenne a védekező módszerek közt, ahol a sokat emlegetett naptármódszer, megszakított együttlét is...és emellett is hányan lesznek terhesek.
Nyugi, tényleg másodpercekbe, vagy még annyiba sem telik a spermiumnak, vagy legalábbis egy jó részének, hogy jó helyre kerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!