Lehetek terhes?
Sziasztok!Barátommal elterveztük,hogy belevágunk a baba projektbe.Napok óta egyre többet eszek,fáradt vagyok.Tegnap egész nap hányingerem volt és fájt a hasam.Sőt még ma is.Tegnap meg is szédültem kétszer.Na meg elég furcsa ételeket eszek együtt.Például krumplisaláta és kakaós csiga.Ma reggel vettem 2 Gabriel tesztet.Viszont csak délután tudtam megcsinálni az egyiket.Azért is mertem megcsinálni,mert olyan kivánós vagyok.Úgy számoltuk,hogy kb 10-12 napos lehetek.Viszont a teszt sajnos negatív lett.De olvastam,hogy ez lehet azért is mert délután csináltam és még az is közre játszik,hogy rengeteget ittam.Pedig én mégis úgy érzem a negatív teszt ellenére is,hogy ketten vagyunk,csak sajnos nem merem beleélni magam,mert egyszer már jártam úgy és nagyon rossz volt,meg ugye a negatív teszt miatt.Szerintetek mit csináljak?Valakinek volt hasonló tapasztalata?Esetleg a Gabriel terhességi tesztről tudtok véleményt mondani?
Bocsánat,ha kicsit érthetetlen voltam..Válaszaitokat előre is köszönöm!! :)
1.) a tüneteid nagy része placebo
2.) ha sokat eszel, az azért is lehet, mert boldog vagy, amiért belevágtatok
3.) 10-12 napos terhesség az mi?? ovuláció után vagy 10-12 nappa? A tesztek legkorábban a nem várt menstruáció napján mutatják ki a terhességet - legalább is a legtöbb esetben.
4.) több hónap is lehet míg próbálkoztok, az egészséges párok is átlagosan 5-6 hónapot próbálkoznak mire összejön
5.) nekem minden hónapban az volt az érzésem hogy terhes vagyok, kivéve az 5. hónapban, mikor összejött a lányom.
Mos van a második terhességem, most egyik hónapban sem volt ilyen érzésem, most is 5. hónapra sikerül.
Szóval ha elvben jókor is voltatok együtt, akkor is türelem :)
tesztelj ha késik a menstruációd, mert akár terhes is lehetsz, de ezek amiket írtál nagyon korai tünetek volnának. Ugyanis a terhesség kellemetlen tüneteit a HCG hormon szint emelkedése okozza, amit azonban a tesztnek ki kellene mutatnia ha már olyan szinten jelen lenne hogy az neked tüneteket produkáljon...
de beágyazódást speciel érezhettél, csak annak meg ezek nem tünetei..
szóval türelem és inkább olvasgass a témában. sikeres, mielőbbi babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!