Ki száradási csík?
Figyelt kérdés
Eddig amiket csináltam tesztet nem volt kiszáradási csík,meg ez picit rózsaszín vagy nem?képzelődöm?tegnap full negatív volt
2016. jan. 12. 19:50
22/30 A kérdező kommentje:
De aznap mikor megcsináltam full negatív volt..gondoltam egyet megnéztem a tesztet és halvány pozi
Ez lehetséges?
2016. jan. 13. 09:31
23/30 anonim válasza:
Várjunk csak?Ez nem egy másik teszt hanem az amit előtte való nap megcsináltál és másnap megnéztél?
Hát így viszont lehet nem is pozi mert ugyebár nem tudod mennyi idő alatt jelent meg.Ma tesztelj mindenféleképp és ha az egyből pozi akkor bizony baba van!
1-es
24/30 A kérdező kommentje:
Igen ezért kételkedek,hogy full naga.volt szédültem gondoltam egyet és megnéztem..ma csinálok mindenféleképpen
2016. jan. 13. 10:27
25/30 anonim válasza:
ok várom a képet!
Nekem ma lett pozi a tesztem :D
1-es
26/30 A kérdező kommentje:
Még nem ért ide a teszt nemtudok felmenni így hozatom,gratulálok!!! :)
2016. jan. 13. 11:45
29/30 anonim válasza:
Tényleg negatív ez a teszt,de én javaslom,hogy holnap reggeli elsőből próbáld meg megcsinálni a tesztet ha még van mert lehet,hogy annyira kicsi a terhesség,hogy a délutáni nem mutatja ki..
1-es
30/30 A kérdező kommentje:
Már nemtudom mit hidjek,az első is egynapot állt a dobozba hpgy halvány legyen..párom szerint már képzelődöm
2016. jan. 13. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!