Ki száradási csík?
Figyelt kérdés
Eddig amiket csináltam tesztet nem volt kiszáradási csík,meg ez picit rózsaszín vagy nem?képzelődöm?tegnap full negatív volt
2016. jan. 12. 19:50
12/30 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem okozna gondot,de még a picim picike nagyon...még ő is kisbaba ....ideges vagyok nagyon
/:
2016. jan. 12. 21:11
13/30 anonim válasza:
Ha besikerült, akkor már feleslegesen idegeskedsz. Ráadásul mire megszületik, a pici sem lesz már olyan kisbaba... :)
Nem védekeztetek, vagy amellett jött össze?
14/30 A kérdező kommentje:
Pharmatexel eddig,csak az elfogyott nemrégibe akkor megszakításosan..nemtudom melyik mellett sikerült
2016. jan. 12. 21:17
15/30 A kérdező kommentje:
Úr isten már még hazudok is,nemtudok gondolkozni 3x sikerült élesben..amit párom ”nem akart"állítása szerint
2016. jan. 12. 21:19
16/30 A kérdező kommentje:
Mióta megláttam a tesztet remegek szó szerint ,nemtudom mit csináljak
2016. jan. 12. 21:21
17/30 anonim válasza:
A 2 ik is ugyanolyan teszt volt???
18/30 anonim válasza:
Megtartod és kész. Én 10 hónaposom mellett lettem terhes és nem volt vészes a két kicsi, és nagyon szépen összenőttek. Nehogy elvetesd! Szeretni fogod!
19/30 anonim válasza:
A nővérem 4 hónapos volt mikor anyukám terhes lett. Szerintem tök jó ha kicsi a korkülömbség. Ha anyagilag nem gáz simán tarsd meg. Mire megszületik a másik már 17 hós lesz.
20/30 A kérdező kommentje:
Májusban tölti a fiam az 1évet
Ma veszek egy másik tesztet kíváncsi vagyok h tényleg terhesség,de ahogy érzem magam tuti az
Sokat kell gondolkodnom a babáról..kisfiam hátán az orvosok szerint jóindulatú dgnt.van félek h a másik babával is lenne hasonló
2016. jan. 13. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!