Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet egy jel hogy teherbe...

Ez lehet egy jel hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken voltam együtt a barátommal, és tegnap óta fehér folyásom van a meg szokottnál több, és nagyon szűk ott lent, ma is együtt voltunk és nagyon szűk voltam.

Ez lehet jele a terhességnek?

24. Kell meg jöjjön a menstruációm.

2016. jan. 12. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem lehet jel.

Még csak 4 nap telt el, tehát még ha sikerült is a megtermékenyülés, a petesejt még nem ágyazódott be, tehát még semmilyen tüneted nem lehet emiatt, folyás sem.

(az meg miféle tünet lenne, hogy szűk vagy odalent?? ilyen nincs)

2016. jan. 12. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Kérlek szépen, a társadalom nevében, hogy ennyi ésszel és intelligenciával NE SZAPORODJ!!! Így is sok a retardált a Földön, nem kell még növelni a számukat!
2016. jan. 12. 14:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

A szűk vagyok lent azt jelenti hogy mintha elsőnek lettünk volna együtt. Máshogy nem tudom le írni.

2016. jan. 12. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szűk vagy lent??:-D

És már ezt is tünetnek veszik...négy nap telt el...

Hát,az ember mindig tanul valamit erről az oldalról...bár most nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevessek.

A CSOK-ot IQszinthez kötném,mert szerintem igencsak meg fog ugrani azok száma,akik ennyire ostobák és csak a 10+10 miilióra hajtanak,gyártanak gyereket!

2016. jan. 12. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha a 2. bordádtól nézve, kicsit délkeleti irányban kb 1,111 cm-re jön egy apró, emberi szem által láthatatlan pattanás szerű pont, az is jele lehet.
2016. jan. 12. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez most melyik kategória???? 😣 szép álmokat., okos tojások, most aztán ti vagytok a toppon.
2016. jan. 12. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom, hogy feltesznek egy kérdést, ami arról árulkodik, hogy alapvető információknak, és tudásnak nincsenek birtokában, de ha valaki nem a számukra megfelelő választ ír, akkor be van törve az orra. Lehet használni a google keresőt, és akkor nem kell butaságokat kérdezni.
2016. jan. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!