"Öreg" (27napos) spermák is képesek megtermékenyíteni a petesejtet?
Figyelt kérdés
(Ovuláció napján vagy az azt megelőző termékeny napokban)tehát jól időzített együttlétből úgy hogy előtte 27 napig nem volt együttlét létrejöhet terhesség?2016. jan. 12. 10:30
11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az oldal nem arra valo h kioktassunk masokat es serto megjegyzeseket tegyunk. Igen jelentettem a valaszotokat mert semmi koze nem volt a feltett kerdeshez
2016. jan. 12. 11:25
12/16 anonim válasza:
Vagy csupán szégyenled a buta kérdést? Vállald, ha itt kérdezel.
13/16 A kérdező kommentje:
Ha a kerdesemet szegellnem miert a te kommentedet toroltetnem? Gratulalok. Sajnallak h ez a legjobb dolgod. Biztos boldog ember vagy
2016. jan. 12. 11:27
14/16 anonim válasza:
Igen, én boldog ember vagyok.
Felhívtuk a figyelmedet a biológiai ismereteid hiányára, erre megsértődsz.
Ha gyereket tervezel, jó lenne néhány kérdéssel tisztában lenni. Nem szégyen, ha valamit nem tudunk, de nem kell megsértődni a válaszokon.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem sértődnék meg ha kedvesebben fogalmaznának egyesek. Lehet hogy sok mindent nem tudok gondolom te sem tudsz mindent a témával kapcsolatban. Nem azért írtam ide hogy sértegessenek. Lehet hogy számodra furcsán hangzott a kérdésem, de ez még nem jogosít fel arra hogy ilyen módon válaszolj.
2016. jan. 12. 12:29
16/16 anonim válasza:
De megsértődtél :)
Nem volt sértő, amit írtunk, de neked mindenképpen töröltetni kellett :)
No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!