Tegnapra nem vártam, helyette minimális barnázás jött. Lehetséges, hogy áldott állapotban vagyok?
Figyelt kérdés
Ilyen még soha nem fordult elő. Már nagyon szeretnénk, ha babó lenne a pocakban:-)2008. szept. 16. 19:25
21/28 A kérdező kommentje:
Jajj,de jó nektek!Gratulálok.Remélem nálunk is lesz gyermek,mert úgy lenne kerek az életünk.Most már én sem fogok görcsölni rajta...szia:Linda
2008. nov. 16. 11:27
22/28 anonim válasza:
Szia Linda!Biztosan nektek is bekopog most már a gólya!Sajnos nekünk mind kettő fiúcskánk legalább fél évet váratott magára.Így nem meglepő számomra,hogy megint próbálkoznunk kell pár hónapot.Ez lesz a 4. hónapunk,de remélem most már sikerül.üdv:Krisztina
23/28 anonim válasza:
Szia Linda!Mi újság veled???Képzeld én ma teszteltem egy pozitívat!Annyira boldog vagyok!!Apa még nem tudja ,de biztos lesz nagy meglepi!Remélem te is jó hírrel szolgálsz nekem!Krisztina
24/28 A kérdező kommentje:
Szia Kriszti!!!Annyira örülök a két csíkodnak, hogy el sem tudom mondani:-)Én ma vagyok a 25. napon, talán hétvégére kiderül...Jajj de jó, hogy sikerült neked, ez nekem is erőt ad!!!Gratu!Linda
2008. dec. 9. 19:56
25/28 anonim válasza:
Szia Linda!Nagyon -nagyon drukkolok neked!Én már nem foglalkoztam annyira a napokkal,nem ittam teákat,csak az E-vitamint szedtem.És lám....Sikerült!
26/28 A kérdező kommentje:
Szia Krisztina!sajnos megjött, de nem kenődtem el, elrohantam beutalót kérni vérvételre, hormonvizsgálat okán.Üdv:Linda
2008. dec. 18. 19:49
27/28 anonim válasza:
Jaj nagyon -nagyon sajnálom!Ne add fel!Új hónap -új remények!Nagyon drukkolok!Krisztina
28/28 anonim válasza:
Szia!Nem,tudom emlékszel-e még rám,tavaly velem együtt drukkoltunk egymásnak a babáértT!Én válaszolgattam a fenti kérdésedre.Nekem most augusztus 11.-én megszületett a kislányom,Fanni Napsugár.Veled mi van?Sikerült a babóca?Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!