Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra nem vártam, helyette...

Tegnapra nem vártam, helyette minimális barnázás jött. Lehetséges, hogy áldott állapotban vagyok?

Figyelt kérdés
Ilyen még soha nem fordult elő. Már nagyon szeretnénk, ha babó lenne a pocakban:-)
2008. szept. 16. 19:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szia!Ovumikroszkópot még nem használtam.Ha tiszta páfrány az a pé-t jelzi?Lehet ilyenkor peteérés?A Jónás naptár szerint most holnap,20.-án lehetséges egy kislányt összehozni.De most vagyok a mensi 5.napján.Úgyhogy nem tudom ez lehetséges-e?De minden esetre próbálkozunk!a ciklusnaptár okt.29-re írja a peteérést.Most elkeztem szedni az E vitamint és a z Elevitet felváltva.Iszom a cickafarkot.Hááát remélem beválik.Szorítok mindkettőnknek!
2008. okt. 19. 07:31
 12/28 A kérdező kommentje:
Szia!használj ovut, van a pg53?,és a maybe baby.utóbbi a drágább,nekem az van.mert az volt a patikában...Olvastam vhol, h van olyan, mikor mensi alatt esnek teherbe,de majd kiderül:-)Elevitet is szedtem, az az idegcsőzáródási rendellenesség kialakulása ellen van.szerjed csak az e,c vit-t, igyad a cickát, palástot,na meg még megérné, ha vennél maca vibét!kb3400 forint, de minkét félnek javítja az ivarsejtjeit.szorítok!!!
2008. okt. 20. 20:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Szia!Veled mi a helyzet?Nekem sajnos ma megjött.A tegnapi napig 37 volt hőm .Már nagyon megörültem.
2008. nov. 11. 18:33
 14/28 A kérdező kommentje:
Szia!A napokban gondoltam rád, hogy vajon mi lehet...Én mára nem várom:-( Nem akarnám feladni, meg nem is fogom.Remélem te sem!!!Üdv:Linda
2008. nov. 12. 08:45
 15/28 anonim ***** válasza:
Szia Linda!Remélem neked nem jött meg!Én sem adom fel,sőt még jobban belehúzunk.Jó volna ha a jézuska 2 csíkos tesztet hozna.szia:Krisztina
2008. nov. 12. 18:55
 16/28 A kérdező kommentje:
Szia Krisztina!ma vagyok 29.napnál, még semmi.Megjön érzésem van, ennyi.Jó lenne már az a két csíkocska...Decemberben leszek 33, én, ha Isten is úgy akarná, szülinapi ajándékként nagyon szívesen fogadnám a pocaklakót:-)Linda
2008. nov. 13. 12:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Hű-ha!Nem csináltál még tesztet?De jó lenne ha szülinapodra babás lennél.Utána számoltam és nekem pont télapóra kellene tesztelnem.Te a hődet méred?Van már gyerkőcöd?Szia?Krisztina
2008. nov. 13. 17:45
 18/28 A kérdező kommentje:
Szia Krisztina!Sajnos...megjött.De nem estem kétségbe, csak kb 5 percre.Szóval én is maradnék a karácsonynál...már, ha onnan fentről jónak látják:-)Nem akarom görcsösen akarni,megpróbálom visszafogni magam.szorítok!!!Linda
2008. nov. 15. 18:31
 19/28 A kérdező kommentje:
Ja, a hőmet nem mérem, de lehet, hogy elkezdem.Sajnos gyermekünk nincs.Nektek?Linda
2008. nov. 15. 18:34
 20/28 anonim ***** válasza:

Jaj,nagyon sajnálom!Azért isten éltessen szülinapod alkalmából!Most én is vissza fogom magam ebben a ciklusban,mert megint úgy járok mint most!

Nekünk már van egy 9 éves és egy 3 éves fiúnk!egy kislányt nagyon szeretnénk.Erre gyúrunk!

2008. nov. 15. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!